Madde

Smyg övar

Publicerad 2011-02-27 20:14:03 i Allmänt,

När vi kom hem i dag hade snälla Solveig vart här och lämnat ett par skidor som oliver ska få låna till på tisdag när det är bålbroloppet. Det är hans fritids som har ordant och bjudit in alla fritids runt omkring oss.
Å han va ju så klart tvungen att ut och köra lite på tomten

Trassel

Publicerad 2011-02-27 18:29:06 i Allmänt,

I dag skulle vi åkt och hälsa på bästa familjen Roberts.Men fick ett tråkigt telefonsamtal i går eftermiddag,dom hade blivit magsjuka.Så det va bara till att ändra om planerna ville inte bara sitta hemma en dag till. Så i dag när vi vakna boka vi biljetter till filmen trassel. Jätte rolig och bra film.

Killarna va jätte duktiga vi åkte in till kl 10 och börja med att kolla lite affärer och det brukar gå så där, men dom va positiva hela tiden. Några av affärerna va ju för att hitta saker till oliver så då blev dom ju lite mer engagerade. Han behövde nya vantar och nya vinterskor. Fattar inte va han gör när han är ute, han har haft tre par vantar och jag har lagat dom typ tre gånger och nu gick det inte mer. Men det va slut överallt men tillslut hitta vi på intersport.
Sen Handla jag lite underkläder på hm för dom hade 20% på ett köp fram till i dag.Kolla runt lite och kände att det är dags att boka en dag med mamma för lite shopping hade kommit in massa fint =).

Sen blev det film och som sagt den va super

Fredag kväll...

Publicerad 2011-02-25 20:31:42 i Allmänt,

Robert jobbar och barna har precis somnat. Lite ensamt så här en fredag kväll. Efter middagen ville barna ut och göra en snölyckta. Snälla mamma du kan väl hjälpa vi har kommit på hur det kan bli kramsnö.Jaja jag kommer när jag dukat av. Det va inet lätt men får duga .Så den lyser fin utan för köksfönstret gick inte att få till någon tak dock.Medans barna kolla på pomos piano,amigo, barda och fredag kväll med Malin så satt jag brevid och gjorde ett fördelsedags kort.
Om vi kommer till täby i morgon ska jag köpa till lite saker annars får det blir så här helt enkelt

Nyligen hem kommna

Publicerad 2011-02-23 21:30:11 i Allmänt,

Så har vi vart i väg på Ronja som jag skrev tidigare. Det va toppen och killarna super nöjda. Dom somna sött i bilen hem. I morgon är det en ny dag och vet ni va det bästa är??
Det är den sista dagen innan jag får helg =)

Ronja rövardotter

Publicerad 2011-02-23 11:00:53 i Allmänt,

I kväll spelas ronja rövardotter i norrtälje på roslagsskolan så vi tänkte ta oss in och titta på den.
En kollega hade varit i måndags och tittat och sa att den va bra. Det är från musikklassen på skolan som satt upp föreställningen så ska bli spännande.Har varit på deras teatrar förut när jag jobba i klasser och dom är jätte duktiga,får se va killarna tycker.

Äntligen hemma

Publicerad 2011-02-21 06:12:21 i Allmänt,

KL 9 hämtades jag av Malin och hennes pappa. Vi styrde vår kosa mot Kista och Äntligen hemma mässan.
Malin bjöd mig på mässan som födelsdags present så gulligt av henne.
Det va inte så märkvärdit lite lagom av allt men hade velat ha lite mer inredning.Vi va med i lite tvälingar så nu får man se o man vinner något. Malins pappa bjöd oss på lunch och summa sumaro vart det en super trevlig dag.

Vi såg ju så klart hela gänget också(Inte jag som fotat dom tog en bild från nätet)

Minus 25

Publicerad 2011-02-19 18:30:13 i Allmänt,

När vi vakna i morse va det minus 25,inte okej.Burr va kallt.
Vi hade tänkt oss en mysig dag ute med korvgrillning och lek i snön. Men vi ändra snabbt planerna när det va så kallt. Det blev en sväng till Uppsala och lite shopping. Mest små saker och sen tog vi oss till volvo och kolla lite på bilar. Planen är att vi ska köpa ny bil till våren så ville kolla lite vilket utbud det fanns och pris läget.
Väl hemma blev det lite mathandling och så lämna vi william ho kompis  sen hämta hem Oliver som vart hos kompis.
Nu har vi precis ätit mat och båda killarna har en varsin kompis som ska sova över. Se hur det går.

I morgon blir det Äntligen hemma mässan med Malin =)

Middag gånger 2,fördelsedag,disco mm

Publicerad 2011-02-16 11:12:38 i Allmänt,

Helgen har bjudit på mycke trevligheter. Förutom att man vakna till kaos i fredags,fy va det hade snöat inte kul. Körde fast när jag skulle lämna Oliver i skolan,fick dela uppp skottningen i tre omgångar va ju så mycke så jag orka inte.
Vi va en sväng till öf och det va trevligt som vanligt lagom med folk och trevliga mammor att prata med.

På fredags kvällen bestämde sig Oliver och hans kompis att dom skulle gå på disco så vi fixa till han med frisa och kläder och sen vart det fullt ös några timmar. Han hade haft kul och tjejrna hade jagat han och hans kompisdansandet va inte lika intressant.

Lördagen blev en lugn hemma dag och lite kopis lek. På kvällen så kom några av mina bästa från solna och åt middag med mig. Mycke mysig kväll med god mat och melodifestivalen.
Fick en lite present av dom två handukar,bodygel, bodylotion och en ansiktsmask. Så gulligt av dom.

Söndag och ännu en lugn dag hemma.PÅ kvällen kom min lilla familj över på födelsdags middag.
Fick blommor lotter och så en shopping dag med min mamma någon dag framöver. Det är toppen och få shoppa med mamma.

Sen kom måndagen och det va min stora dag då jag åter igen fyllde 20 år =)

Kram på er alla

Akupunktur

Publicerad 2011-02-08 21:03:30 i Allmänt,


I dag har jag vart på min första akupunktur. Hon satte massa nålar i svanken skinkorna och på fötterna. Lite obehagligt när hon satte i nålarna och sen var tionde minut snurra hon på dom och det va inte skönt kan jag säga.
Ska tillbaka på fredag och sen 4 gånger till. Hoppas att det kommer hjälpa.

After ski

Publicerad 2011-02-07 16:34:55 i Allmänt,

Det va ett tag sen jag va här,men har inte haft nån insperation och det har inte hänt så mycke i mitt liv.
Men i helgen va jag på 30 års party med tema after ski med insperation 80 tal.

Vi börja kvällen på kärleksudden med mingel och lite skidlek. Där efter fick vi oss en påse med lite färdkost och papper och penna. Vi tog oss från kräleksudden genom societetsparken upp till contrast upp på norrtäljes högsta topp. Under väge va det frågesport, alla möjliga frågor jag va inte den rätta och ha i laget wiskhy öl ja va nu allt handla om inte min grej. Men vi hade kul på vägen alla fall.

Sen vart det middag och prisutdelning. Efter middagen satte partyt i gång på riktigt och det va en super duper toppen kväll. Jag och Mia festa till halv två när det va dags att ta bussen hem.
Det är jag glad för för ett tag va jag på väg att ta mig vidare. Men då hade jag vart helt körd i går.
Mingel på kärleksudden
Skidstaffet,Mitt lag va snabbast =)
Födelsedags barnen


Party

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela