Madde

Cirkelfys

Publicerad 2011-11-30 21:28:56 i Allmänt,

I kväll slappa jag alla fall inte ihop. Tog mig i väg till cirkelfysen och det är ju så skönt efteråt. Åkte dit tjugo minuter innan och gick en kvart på crosstrainern, härligt att få lite kondition också inte bara styrka. Snart ska jag läsa sista sidorna i min bok somna visst till lite i går.

Pannkaks onsdag

Publicerad 2011-11-30 17:26:06 i Allmänt,

Det fick bli pannkaka till middag i dag. Medans jag står och steker kommer William och erbjuder sig att vispa grädden, visst får du det. Säger tydligt håll i burken! Det börja bra men vips så glömdes det av att han skulle hålla i burken ( se resultatet i bilden). Nu blir det lite slapp och fix innan det bär i väg mot Friskis och Svettis .

Vad tror ni hände ?

Publicerad 2011-11-29 21:12:15 i Allmänt,

Jo jag läste en bok för William och sen hamna jag i soffan igen. Så promenaden vart inte av. Får ta nya tag i morgon :). Det är lite kul, för idag läste jag en gammal bok som jag och brorsan hade när vi var små. Vi prenumererade på Disney böcker så i dag fick jag lite Flashback. Minnen om hur jag själv upplevde boken vi läste i kväll. Alla böcker finns kvar och står nu i Olivers bokhylla . Nu ska jag lägga mig och läsa klart min bok jag håller på att läsa, "flickan under gatan". Go natt och sov gott

Promenad kanske

Publicerad 2011-11-29 19:19:48 i Allmänt,

I dag jobba jag till sex. Så har precis ätit middag och sitter nu i soffan och slöar lite. Tankarna ägnas just nu åt i fall jag ska orka ta mig ut på en power walk. Men det får i så fall bli när barna gått och lagt sig. Nu blir det lite biljard med Oliver.

Lugn kväll i soffan

Publicerad 2011-11-28 21:24:24 i Allmänt,

Så har denna kväll snart nått sitt slut. Efter bandyn gick vi hem och hade lite mysfika med vaniljlussebullar,mums :). Så vart det bokläsning med William och efter det blev det sängen för båda. Själv har ja njutit av lugnet och tystnaden här hemma i soffan framför tv:n. Nu ska jag hänga en tvätt sen får det bli sängen och mys på kudden. Sov gott alla

Bandyträning

Publicerad 2011-11-28 17:33:53 i Allmänt,

Sitter just nu i sporthallen och tittar på Olivers bandyträning! Fick precis veta att det blir tre matcher på söndag från kl11. Så nu vet jag vad jag ska ägna söndagen åt, skönt behöver ja inte fundera på det ;).

Fika hos sofie

Publicerad 2011-11-27 15:11:18 i Allmänt,

Då har jag och William varit på det årliga adventsfikat hos Sofie😊 massor med gott fanns det. Medans vi va där passa Oliver och Robert på att gå på bio och se Tintin.

1:à advent

Publicerad 2011-11-27 10:05:05 i Allmänt,

Så va det redan första advent. Ute regnar det och finns ingen känsla av julstämning. I går när jag jobbade på förmiddagen så hade mina hjärtan bakat ett pepparkakshus. Så i går kväll dekorera vi det och tog fram de små tomte figurerna. Dagen bjuder på advents fika hos Sofie.

Advents fix

Publicerad 2011-11-26 17:50:05 i Allmänt,

Det va inte i går jag va här. Tiden springer i väg och känner att jag inte haft tid. Men nu gör vi ett försök igen. Pyntat här hemma inför först advent. I år fick även tomtarna ta plats redan nu,Annars brukar de tas fram till julafton.

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela