Madde

Arbetet kallade i morse igen....

Publicerad 2010-12-27 19:38:18 i Allmänt,

6.00 va jag på jobbet gäsp inte männskligt att behöva gå upp så tidigt.Så tycker jag synd om dom barn som behöver komma så tidigt.Jag får ju allafall gå hem i tid men barna är kvar till ca 17.00
Jag gick hem och sov en stund och fick sen massa ny energi och packa in barna i bilen så åkte vi till flygis och storhandla. För det mesta vill killarna va uppe i lektornet och då går det snabbt för mig att få ner allt i påsarna men i dag så skulle dom gå med mig så tog lite längre tid i dag.Men dom sköte sig så bra så vi köpte en kartong Gb klassiker, så fick dom en glass på vägen hem.

Annandagen

Publicerad 2010-12-27 19:31:39 i Allmänt,

Annandagen = med REA. Jag blir lika besviken varje år så fattar inte varför jag ger mig i väg. Fynda dock ett par jeans till William.
PÅ eftermiddagen åkte vi till vagn och 2 års kalas för Vincent. Mycke lugn dag men jag va ändå helt slut och gick och la mig tidigt.

Juldagen

Publicerad 2010-12-26 19:00:29 i Allmänt,

Killarna vakna tidigt och börja fixa med sina julisar. När vi kommit upp och frukosten va klar så vart det lego bygge, Oliver fick en flygplats, tankbil och starwars lego och William fick ett flygplan,liten värld med busshållplats pizzeria cykelverksta av lego och så starwars lego. Sen massa andra roliga saker.


Vi tog oss en paus och gick ut på en promenad i det sköna vädret för att sen komma hem och bygga mera.






På kvällen åkte vi till Killarnas farmor och farfar på lite julmiddag.Tomten hade vart där och lämnat paket oxå så det blev en dag till med lite paket. KUL KUL

Julafton

Publicerad 2010-12-26 18:55:34 i Allmänt,


Tomten hade kommit till oss när vi vakna i morse både med strumpa och paket.Branen så där lagom pirriga,william dock vaknat på helt fel sida och va mest elak hela dagen mot oss alla ( I bland är dom till salu). Efter mysig frukost och sista delen av julkalendern gick jag och barna ut en sväng för att åka lite pulka och snow racer, men vi kom int emer en utanför dörren så börja William dumma sig så han åkte in igen så gick jag och Oliver och röjda av oss lite.


Sen blev det fix och förberedelse in för kvällen. I paket 24 fanns det pärlplattor så Oliver byggde mycke med de medans han vänta.


Alla kom och vi åt god mat och hade mys. Sen kom tomten till oss och alla vart spända och glada. Sen öppnades det packet sör fulla muggar.
Vi fika lite och kvällen fortsatte och när alla va nöjda och glada så åkte dom hem och killarna somna sött i sängen.


jul jul strålande jul..........

Publicerad 2010-12-22 22:37:20 i Allmänt,



Julstädat,skinkan grilljerad, köttbullarna rullade, all julmat inhandlad paketen inslagna och så klädde vi julgranen i kväll. Tycker julen är mysig men inser mer och mer att jag inte gillar allt små plock som ska fram. Men några tomtar fick ta plats


Oliver har gjort bordsplaceringsgubbar ska limas några till så är han i hamn oxå.

Mimmi och Kajsa

Publicerad 2010-12-21 09:10:41 i Allmänt,








Kajsa

Mimmi


Här bor dom

I går fick killarna en varsin ökenmus. En för tidig julklapp.Jag hade ju velat att vi skulle hålla det hemliget men R är som han är. Jag sa att jag aldrig kommer hålla i dom men dom va jätte söta.
Oliver trodde inte att det va sant när vi sa det.
Dom är så glada ocg så har dom gett dom namnen Mimmi och Kajsa


Lite julmys med goa vänner

Publicerad 2010-12-20 06:40:18 i Allmänt,

I går börja vi dagen med att ta oss ut och skotta,sen bara det av ner på byn och kolla om blomsteraffären hade öppet för att köpa oss en gran.Men nää det va stängt så får at tagi det i veckan.
Sen hem och fixa inför lilla julmyset med Karin,Daniel,Ingrid och så lilla Märta.Det belv jugröt,skinksmörgås och så fika. Dom andra åren har vi haft julmat men Karin och dom skulle på julbord efter så kändes som det skulle bli lite tjatigt för dom. Blev lite ute lek för Dniel och Oliver medans vi andra röjde av. Daniel är så bra! Oliver stormtrivs i hans sällskap,han gå in 100% i leken med oliver.
När dom kom in belv det julklappsbyte och så fikat.

Killarna fick en varsin legobil som man kunde skjuta i väg.

(Bild kommer)

På kvällen rullades och stektes det köttbullar, mums. Handlat allt till julafton och det känns under kontroll nu är det bara vänta......

Julisar

Publicerad 2010-12-18 23:00:59 i Allmänt,


När oliver äntligen gick och lade sig så slog jag in lite julisar. Hoppas på sovmorgon i morgon,William helt slut efter övernattningen och Oliver vart uppe sent två kvällar.

Lilla William sovit över hos kompis

Publicerad 2010-12-18 20:36:16 i Allmänt,

I går lät jag Oliver gå själv till skolan,han blev så glad.Han har velat det länge men jag har velat följa med hela tiden,men i går så va det ren bekvämlighet som tog över. Han fixa det galant och jag & William behövde inte ta oss ut på en gång.
Jag röjde av lite här hemma och sen tog vi oss till öppnaförskolan där det va öppet sista gången innan jul. Mycke trevlig förmiddag med trevliga tjejer.
Sen tog vi oss hem och huset vart fullt av barn,både Oliver och William hade kompis med sig hem. När Williams kompis skulle hem så ville William följa med, så vi bestämde att han skulle få hänga med och även få sova över.
Man va lite nervös över hur det skulle gå.Det hade gått galant somnade halv nio och sov hela natten. Han va så stolt när jag hämta.

Julfika på Fritids

Publicerad 2010-12-18 20:15:12 i Allmänt,

Mysigt julfika på Olivers fritids i torsdags och så lämna han och Robin en julklapp till fröknarna.Dom hade bakat peppisar och lussekatter,mums musm.Känns att det har blivit mycke gott på sista tiden.Men det får vi ta tag i efter jul igen,svårt nu när man blir frestad över allt.

Oliver hade fotbolls träning va för sista gången på kvällen. Så nu blir det lite lugnt några veckor inga tider att passa.


Annars går jag nu mer och mår bra för jobbet har löst sig,känns som det bara kan bli bättre :D

Mina små tomtenissar

Publicerad 2010-12-13 21:44:14 i Allmänt,

Lucia och det innebär ju lite trevligheter på jobbet ,dagis och så på skolan. Mina killar valde båda två att va tomtar. William skulle hela tiden va stjärngosse men när jag skulle strycka och lägga upp linnet så ändra han sig och ville va tomte.
dom va så duktiga båda två. Olivers va väldigt fint då dom va ute och det är snö i år. Förra året regna det och va trist.



Matchpremiär

Publicerad 2010-12-13 11:10:20 i Allmänt,



Oliver börja spela innebandy för ett tag sen och i går va det match premiär. Dom va så duktiga men förlora tyvärr.
Nu få dom hem och öva lite mer till nästa match.

Shopping och trevlig middag

Publicerad 2010-12-13 11:09:15 i Allmänt,

I lördags va det öppethus på Oliver skola så det va bara att ta sig dit till kl 10 och så va vi kvar till kl 12.
Där efter lämna vi ungarna på torpet hos mina föräldrar för att sen ta oss till barkarby och Kista för julhandling.
Mycke folk och man blir ju stressad av alla runt om sig trotts att man igentligen inte är stressad.
På hem vägen hämtade vi upp Anders och Mia så hade vi lite för dricka hemma hos oss innan vi åkte till Norrtälje och resturang G. Mycke trevligt kväll god mat och tevligt sällskap,vi avslutade kvällen på Bistro i Rimbo.

FREDAG

Publicerad 2010-12-13 11:08:05 i Allmänt,

Helgen började i torsdags kväll som vanligt. Alltid lika skönt att va ledig på fredagar.
Efter lämning i fredags vart det en mysigt fika med Linda. Va ett tag sen så blir lite prat och uppdateringar.
Kvällen bjöd på träning och mys med familjen framför idol. Jag är ingen idol förljare så jag vet inte om det va rätt vinnare?

Tre gubbar

Publicerad 2010-12-10 15:35:22 i Allmänt,

Det har varit julpyssel på dagis i veckan så jag va där och pyssla med William. Dom hade förberätt tre pepparkaksgubbar gjorda i krukor. Så fick vi som föräldrar hjälpa till att göra hattarna,sen vart det den gamla vanliga smällkaramelen och en liten tomte.

Alltid lika kul och få hemma allt pyssel eller inte.



Idag kommer den....

Publicerad 2010-12-08 11:04:10 i Allmänt,

I dag kommer våran fläkt som vi beställde i helgen.Jippi då kan vi komma vidare lite i bygget.Inte så jätte mycke kvar så ska jag lägga ut lite bilder sen.

Pepparkaksmuffins

Publicerad 2010-12-05 20:14:21 i Allmänt,

Efter norrtälje va det jumpa avslutning för William med lite uppvisning vad dom gjort och sen fika. När vi hade ätit blev det pepparkaksmuffins bak. Blev kristyr uppe på med polka.Dom blev inte så fina men goda.

2:a Advent och jag har vart på...

Publicerad 2010-12-05 20:11:58 i Allmänt,

2:a Advent och jag har vrit på julmarknad i norrtälje med mamma,Vincent och Oliver. När vi skulle i väg så hörde en kompis till William av sig så lämna han där och sen hämta upp resten. I år va det alla fall snö (förra året regna det )så det gjorde ju att det blev lite mer stämning.Men annars va det inte så mycke köpte mig en ny adventsljusstake.

ny krans i dag...

Publicerad 2010-12-04 16:44:49 i Allmänt,

Denna lördag har inte bjudit på så mycke.Det har varit kompislek och lite små pyssel här hemma.
Va upp till Mia i dag och fick lite granris så har gjort en ny krans till dörren.
Vi va i uppsala i går och försökte få tag i en men det va ju hopplöst det ska va en frihängandes så fanns inte så mycke att välje på om man ville ha till vettigt pris. Så i dag beställde vi en fläkt från tretti.se.




Hann med att ta en sväng ut i dag me och hitta en hög snöhög som vi bestigde och Killarna lekte i.

tomte besök...

Publicerad 2010-12-01 11:02:22 i Allmänt,

Ja det hade vart någon lite nisse hos oss i natt med paket och ett brev hade han lämnat efter sig oxå. William fick öppna första paketet och där låg en liten bil.



Min dörrkrans har attakerats av fåglar så den är inge fin längre vill göra en ny men lätta att ta sig ut i skogen nu och hitta ny fin mossa :(.Skulle spryat den med hårspray, Mia berätta att hon gjorde så men tänkte inte på det då utan det kom ju upp nu när dom hackat sönder min krans. Dom har ju ett helt träd där det hänger massor av olika mat kan dom inte hålla sig till den.

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela