Madde

Göteborg

Publicerad 2010-07-31 09:30:50 i Allmänt,

Nu är vi hemma och har landat igen.
Det blev tre härliga dagar i göteborg. Vi kom ner i tisdags till lunch och då blev det lite stros på stan,kolla in fiskekyrka och köpte rökta räkor med aioli.Promenera genom parken som låg längst vattnet.Sen hamna vi på kärralunds camping på kvällen och där blev det en lugn kväll med lek i parken för ungarna och så ladda vi batterierna inför onsdagens tripp på liseberg.
Vi hade bra väder och va på liseberg från kl 11-21 massa folk och mycke köer. Dom värsta köerna va ju på dom större attraktionerna.
Oliver hade turen på sin sida och vann först ett rör med center och sen en stor dumle med 10 påsar inuti.William vann en liten daim påse.Efter denna dag hamna vi på gårdas brandstation där vi hyrt en lägenhet en natt. Så på tordagen när vi vakna va det lite sämre väder och det passa oss bra då vi skulle till universeum.
Va där till det öppna vilket va tur för när vi gick hem va det så lång kö bara för att få komma in.


Oliver klappar rocka


Så kunde man gå över rockorna


Jätte krabba

Så hade om hajar, ormar, maneter och så regnskog. Lite olika prova på rum.
När vi skulle hem så hade det börja regna. Bilfärden hem gick så där lite tjat om när vi skulle komma fram,va lite obehagligt på sina ställen då det öste ner och man knappt såg vägen.

Minnet så där

Publicerad 2010-07-26 21:52:53 i Allmänt,

När jag satt och åt frukost i morse så kom jag på att vi skulle till bvc med William i dag och kolla hörseln för tredje gången.Upp och leta efter lappen för att se vilken tid det va. ÅÅÅ om en halv timme, va bara att slänga i sig frullen och fixa sig snabbt och dra. Ingen lugn start på dagen direkt. Men det som va skönt va att han hörde bra denna gång så hon behöver inte skicka oss vidare.
Första gången vi va där hörde han ingenting på höger öra näsat bara lite grann och nu tipp topp :)

Sen belv det storhandling i norrtälje och så hämta vi ut passen,Så har jag va så duktig i dag och tvättat alla kuddar och täcken till sängarna känns så fräscht.

William har lekt med en kompis och Oliver fick surt följa med till norrtan.Men sen så kom hans kompis förbi som är hos sin mamma varannan vecka och då blev det fart på han oxå.

Nu förbereder jag vår lilla tripp till götet i morgon.

Ha det så bra alla

Projekt färdigt :)

Publicerad 2010-07-25 20:07:29 i Allmänt,

I dag vart komposten klar det blev super bra.
Efter lunch drog vi till kista så gick jag på bio med killarna och en kusin. Det blev shrek nu och för alltid.Den va bra men första är alltid bäst.

Sen har det hunits med en power walk så skönt.
Nu blir det dusch och slapp

Projekt kompost

Publicerad 2010-07-23 21:56:27 i Allmänt,

I dag tog vi tag i komposten. Vi ville få bort den så vi kunde börja om från början.Det ska byggas en ram som vi kan lägga allt i.
Det blev 7 vänder med släppet och lassa bort allt. Jag hjälpte till här hemma och skyffla och mellan tippningarna så fixa jag lite tvätt och röjde i källaren.
Kollade in min tomatplanta som jag fick som sommar present från jobbet. Oliver har planterat en i skolan den i vit kruka,den har inte blivit lika stor som min.
Min har börjat få tomater jätte kul.


Högen


Och så bortaSpelning,pass,hav, savmp

Publicerad 2010-07-22 22:06:14 i Allmänt,

I går lämna jag ungarna hos mamma och pappa.Sen kom Madde hit och så tog vi oss en drink innan det blev middag i norrtälje.
Vi gick på Åtellet och åt grillbuffén, så där tycker jag. Efter det så blev det till att lyssna på Random uppe på Kontrast.(Ett coverband.

Så i morse när vi vakna packa vi badväska hämta ungarna och så åkte vi ut till Kapellskär och mös ute vid havet. Har varit rätt less på bad och sol ett tag men i dag va det skönt att ta sig i väg igen.
Sen bar det av mot spillersboda och lite glass stopp för att sen åka till norrtälje och göra pass till ungarna.

På vägen hem stanna vi för att tanka och så körde vi en biltvätt. Ungarna satt i bilen och tyckte det va så häftigt att så lite kan roa dom små liven.

Väl hemma blev det lite middag och sen en tripp till skogen.Den som först hitta någon kantarell skulle få 5 kronor sa jag så båda killarna leta glatt ända tills jag hitta dom första :)
Det blev några stycken men är för torrt ute.Det skulle behöva komma lite regn så svamparna kan komma.

Tänkte ladda upp lite bilder från dagen med kameran har lagt av :(

Men en lite kantarell mack blir det

tillbaka igen

Publicerad 2010-07-20 21:29:14 i Allmänt,

Har varit borta ett tag har haft semester så har inte blivit av att sitt och skriva här.
3 veckor av semestern har gått och jag har 3 kvar :).
Vi har varit en vecka på gotland och det va super.En nöjd familj kom hem från ett underbart väder som sen har hållt i sig restrerande veckor.
Jag tog med mig killarna och bodde i solna några nätter efter gotland,blev allsång med tjejerna och så bad och mys med vänner.

I går va jag på 40 års partj hos en som jag jobbar tillsammans med på fritidsgården.Gjorde mitt första egna födelsdags kort.Fick låna en del saker av min svägerska Mia som håller på med scrapboking.Va på panduro och handla lite papper och så.

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela