Madde

Sköna Söndag

Publicerad 2011-10-09 21:24:02 i Allmänt,

Det har varit en lagom dag i dag. Kompis lek, en löpar runda i solen, kökets alla lådor har fått sig en omgång och är nu rena och fina, middag hos mina kära föräldrar, börjat ett nytt litet projekt, spelat spel, vikt all tvätt och bara haft det helt underbart helt enkelt. Nu väntar sängen då jag ska upp kl 5 i morgon. 6.00 ska dörren öppans på jobbet för de som behöver barnomsorg.Killarna ska med mig för Robert jobbar dygn och kommer hem i morgon runt 8 tiden. Snällt av chefen som låter mig ta med dem. Slipper jag byta bort vill ha min tidiga måndag det är så skönt att komma hem 14.30.

Ha det bra och sov gott

Stolt mamma

Publicerad 2011-10-08 16:55:07 i Allmänt,

Denna dag började så bra! När killarna vaknat kröp de ner hos mig så kolla vi klart på filmen rio som killarna hyrde i går. De börja titta på den medans jag hade Sanna och Malin här på fedagsmys.
Sen när filmen va slut gick vi upp och hade en mysfrukost, där efter packa vi badväskan och åkte till Vilunda badet. Rekomenderas verkligen. Vi bada och hade skoj. Försökte med Oliver att han skulle pröva simma 200 m,han va lite neggo men så tills sist när jag locka med 150:- så hängde han på. Han simma 8 längder utan problem och jag vart så stolt. Igentligen visste jag att han skulle klara det bara han vill. Men det kändes så skönt att han fixa det för det innebär att han är simkunnig. Man ska kunna simma 200 meter för att vara det om ni inte visste.
Hade ingen kamera med så får bli en bild på han från i sommras

My little ponny

Publicerad 2011-10-03 19:18:04 i Allmänt,

Mina små ponnysar har åkt fram. I går fråga William om inte han kunde få hålla på med min My littel ponnys. Klart du kan få det,så gick ner i källaren och plocka upp dem. Han börja små fixa och det tog inte lång tid innan Oliver kom och hängde på. Det blir kanske inte riktigt samma lek som om det skulle va två tjejer som lekte utan det är lite mer action kan jag säga.
Hihi men kul att de kom till andvändning.

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela