Madde

Halloween

Publicerad 2012-10-31 19:51:10 i Allmänt,

Bus eller godis!
Killarna har i kväll klätt ut sig och gått runt i kvarteret. Oliver och hans kompis gick även hemma hos Robin tidigare under kvällen. De är så snälla mot William och delar lika trotts att han inte varit med hela tiden. Sånt gör än så glad.

Storhandling

Publicerad 2012-10-30 18:05:01 i Allmänt,

En trött och lätt irriterad mamma hämtade sina barn på fritids i går. På schemat stod storhandling. Ville helst bara hem, men vet ju att de är sena kvällar resten av veckan och på min lediga torsdag vill jag göra något kul med mina barn. Så det va bara att köra.
Väl framme så är mina barn helt fantastiska, Oliver tar scannern och säger till William, vi samarbetar du håller upp varan och jag scannar?
William gick glatt med på det och shoppingrundan kunde börja. De hämta varor och fixa och greja, kors i taket de höll samma hela tiden.
En glad och stolt mamma åkte hem med bilen full av mat.

Match dags igen

Publicerad 2012-10-28 19:05:32 i

Så va det dags för match i dag igen. I dag spelade Oliver ute. Han va back och gjorde ett bra jobb.
De vann med 5-3.

Sen gjorde vi några små ärenden i Uppsala.
Väl hemma så tog jag mig ut i solen och krattade upp nästan alla löv. Det är bara de vid äppelträdet kvar och de får vänta tills alla fallit. Skönt att få det gjort innan våren så man slipper alla de blöta och jobbiga löven.

Nu har vi varit på hockeyskola och inväntar god middag.

Mini weekend

Publicerad 2012-10-28 18:52:00 i Allmänt,

Vi hämtade barnen direkt efter skolan i fredags. Så styrde vi vår kosa mot Örebro. Vi shoppade lite till killarna och sen åt vi på restaurang. Sen vart det fredagsmys i hotellsängen.

Lördagen startades med en härlig hotellfrukost och sen packade vi in oss i bilen och åkte till gustavsviks äventyrsbad.
Vi röjde i 4 timmar, vildfors, vattenrutchkanor och vågmaskin.
Det vart en härlig liten tripp!

 
 

Kvällspromenad

Publicerad 2012-10-21 20:42:01 i Allmänt,

Avslutat helgen med en skön promenad med trevligt sällskap. Nu dags och göra kväll och ladda inför att klockan ringer 05:15 i morgon.

11-0

Publicerad 2012-10-21 15:01:47 i Allmänt,

Andra serie matchen spelas för den här sesången. Oliver ca inte med första för han va sjuk, då vann den med 8-3.
I dag va han målis och gjorde ett bra jobb. Dock va dem inte så ofta på våran sida men de bollar som kom emot fan tig han galant emot.
Vinst denna söndag med, 11-0.

ABC

Publicerad 2012-10-11 21:48:21 i Allmänt,

Plötsligt hände det något :)
Tre kvällar i rad har William suttit och skrivit alfabetet. Han har inte visat något som helst intresse tidigare. Han har ju kunnat skriva sitt namn men inte nått mer. Så ville han i tisdags skriva,till mamma från William på sin teckning (som han också precis har börjat visa intresse för).
Efter vi hjälpts år att ljuda fram vad det ska stå började han helt enkelt skriva alfabetet. Han drar streck med hjälp av linjalen och skriver bokstav efter bokstav med hjälp av att sjunga alfabetet, om han kommer av sig sjunger han från början. Så kul att se, från noll intresse att både rita och skriva så görs det för fullt här hemma på kvällarna, stolt mamma ;)


Veckan som gått

Publicerad 2012-10-06 21:11:00 i

Ja va ska man säga, tiden rinner i väg och vad har hänt då?
Jag har lyckats gör punktering på framdäcket, vi har haft rimbomarknad i by, oliver har slagit sönder en framtand och så har jag haft en väldigt lyckad träningsvecka.

Dagen till ära har varit seg och inte många knop gjorda. Övriga familjen drog på handboll några timmar och jag hann med skön löpning i höstsolen, sen vart det lite hemmaspa.
Filat fötterna, haft dem i inpackning så de vart mjuka och sköna sen satte jag även på ett lite lack på naglarna, noppat och färgat bryna, fixat ansiktet så som porrengöring, piling och ansiktsmask, så vart naglarna fixade också så nu är jag så fin så fin.

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela