Madde

Turkiet

Publicerad 2010-10-24 13:30:04 i Allmänt,

En vecka sen va man i värmen och låg vid poolen och nu så är man hemma i detta väder.

Vi har haft en bra vecka men inte direkt topp väder.Solen kom fram samanlagt tre dagar resten har det varit mulet och någon dag regn. Men vi har haft varmt hela tiden så vi har kunnat lega vid poolen och badat i havet ändå.
Vi planerade in en båtutflykt men den vart inställd på grund av dåligt väder,det av lite synd hade vart kul och komma i väg och göra nått.
Sen skulle vi ta oss in till Alanya en dag men då vart jag sjuk så vi har sett hotelområdet.
Jag fick gå till doktorn hade så grymt ont i halsen och kände att jag inte stod ut längre så gick i väg och fick nån medecin,vi förtod varandra ungefär lika bra,han prata nått om antibiotika men jag vet inte om det va det jag fick.

Ungarna har haft det toppen badat varje dag och fått glass av glasskillen varje dag. Mini disco på kvällarna och så har dom ju haft varandra helt perfekt.

Jag vill i väg igen så härligt att komma bort.

Lite bilder från veckan


Väntan på Arlanda efter tidig uppgång redan 4 va vi uppe och på väg.


Framme i Antalya och vänta på alla väskor


Ute på piren fanns en tremeters trampolin ner i havet så där hoppades det i från och så dök dom på slutet


Jag gav mig upp i vattrutchkanorna. Ungarna åkte varje dag


Frukost tajm


Lek i poolen


Lek i havets vågor


Sol nedgång på stranden

Marknad

Publicerad 2010-10-08 16:48:24 i Allmänt,

Rimbo marknad är förbi. Hämta killarna efter skolan och så tog vi oss ner bland stånden och tivolit. Tyvärr börja det regna så det va ju inte så mysigt. Men vi börja i brandkårens tält för att mätta magen med lite våfflor, sen blev det full fart på tivolit med hopp,åk och lotter.
Jag tyckte dock inte det va så kul och stå och titta på i regnet,så efter några åk fick dom ge sig och så gick vi hem. Fixa lite middag och sen efter den kom Malin ner och vi gick en sväng själva.Inhandla ett par tofflor till mig själv och ett par till mormor så vart det 14 par strumpor och så lite godis till killarna.

Oliver och William va nöjda efter att dom fått åka upp sista biljetterna efter maten

Marknad

Publicerad 2010-10-08 16:48:24 i Allmänt,

Rimbo marknad är förbi. Hämta killarna efter skolan och så tog vi oss ner bland stånden och tivolit. Tyvärr börja det regna så det va ju inte så mysigt. Men vi började i brandkårens tält för att mätta magen med lite våfflor, sen blev det full fart på tivolit med hopp,åk och lotter.
Jag tyckte dock inte det va så kul och stå och titta på i regnet,så efter några åk fick dom ge sig och så gick vi hem. Fixa lite middag och sen efter den kom Malin ner och vi gick en sväng själva.Inhandla ett par tofflor till mig själv och ett par till mormor så vart det 14 par strumpor och så lite godis till killarna.

Oliver och William va nöjda efter att dom fått åka upp sista biljetterna efter maten

Ortopeden i dag

Publicerad 2010-10-06 18:18:53 i Allmänt,

Natten har vart förjäklig,har haft så ont och kunde knappt ta mig upp i natt när jag skulle gå på toa.
I dag va jag hos ortopeden och han kände och vred på mig.
Han ska skicka en remiss vidare till en ryggkirurg så får vi se vad dom säger.Det va nog tur att jag hade så ont som jag hade i dag så han fatta min smärta det är så svårt och beskriva.
Så nu är det väntan igen.
Hoppas smärtan går över till vi ska resa bort på måndag.

Sjukling

Publicerad 2010-10-06 18:14:45 i Allmänt,

I går va jag hemma med oliver som har varit sjuk. Han har haft feber i två dagar men va feber fri och hemma en extra dag.
Vi hade lite mys medans William va på dagis och spela tennis.Det vart den försvunna diamanten lego bygge och vila.
När William kom hem ville oliver baka så han tog fram havregryns påsen och läste sig till hur han skulle göra chokladbollar. Super duktig fick hjälpa till med lite mått bara och röra det sista så allt vart blandat annars gjorde dom det själva. Tummen upp till dom.30 åring

Publicerad 2010-10-03 12:20:20 i Allmänt,

I går vart det en hemma dag med kompislek. Jag små pyssla lite med ett kort och gjorde klart ett tittskåp. Fick två beställningar i går så nu ska jag göra två skåp till :).
Mot kvällen bar det av mot vagn för att Fira Tessan som blir 30 år i dag. Där bjöds det på god mat och gott fika. Vi satt ute hela kvällen med filtar och brasa och massa ljus. Killarna trivdes vid brasan och hölls sig där mest hela kvällen.Så fick kortet bli

Täby Centrum

Publicerad 2010-10-01 21:09:07 i Allmänt,

Idag har jag och william vart med mamma/mormor i täby centrum. Det blev vinterskor och handskar till Oliver och så ett par handskar till william från stadium.
På hm hitta vi t-shirts och tjock törja till oliver och William valde en skjorttröja.
Sen vart det lite lunch för att sen dra vidare på lite shopping.Köpte lite nya stämplar på panduro,växla pengar på forex till resan :D

Jag hitta ett par stövlar på din sko som jag fick av mamma och pappa TACK. Hitta ett par till stövlar som jag gillade jätte mycke dom va lägre , köpte dom inte men dom sitter på näthinnan.
Efter all shopping bar det av hemåt och så blev det städning och gräsklippning här hemma av oss.

Innan middagen blev det ett jumpa pass, testa Malins pass för första gången denna termin och det va super men måste köra ett par gånger så man kommer in i det.

Till sist handbolls match och invigning av nya sporthallen.
Nu slapp i soffan

Sömnstörning...

Publicerad 2010-10-01 20:55:08 i Allmänt,

Natten till i går så blev jag väckt runt ett tiden av att William grinade.Gick in och han va varm som en kamin. Trösta och han ville ligga kvar,Gick och la mig och han precis somna så börja han grina igen och denna gång för att han inte han till toan och kissa.Så ville han lägga sig hos mig och så somna vi om igen men så vakna han igen och grina,stackarn. Man är ju van vid att få sova hela nätterna  vid det här laget, så går dagen va jag lite som en sombi.
Plutten fick sen va hemma med pappsen och ha en feber dag.

På kvällen gjorde jag klart tittskåpet till dopet på söndag och så vart det ett dopkort och så en gästbok.
 


Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela