Madde

Här har det handlats

Publicerad 2010-08-30 16:32:50 i Allmänt,

Nu har det inhadlats skåp och lådor,matta hyllor gardintyg mm. Så det sys och snickras säng här hemma nu mer. Bli kul när det är klart och se hur resultatet blir.Bilder kommer så klart.
Nä nu ska det lagas middag sen träning. En liten kortis från mig

målat

Publicerad 2010-08-29 10:32:16 i Allmänt,

Nu har jag målat på bord och stolarna.Jag måla dom vita tills då Oliver skulle ha dom, men dom har blivit lite slitna. Så behövde bara bättra på en gång.
Snart lunch och sen IKEA :)Helgen rullar på

Publicerad 2010-08-29 08:43:54 i Allmänt,

Jag får helg redan på torsdag kväll nu för tiden det är så skönt.
I fredags så kom en kompis från gamla sim tider förbi med sina barn. Mycke trevligt, lite lunch och fika och massa prat.

I går lördag hade vi en hemma dag. Passade på att ta mig ut i spåret innan Robert åkte till jobbet:När jag kom dit hade jag glömt min mp3 hemma så det kändes lite tungt. Gillar inte att höra mitt flås, musiken gör att det känns så mycke lättare.
Sen vart det lite kompislek för killarna och jag rensa bland Williams kläder mycke åkte bort och så tog jag fram alla 110 kläder och tvätta upp så nu är det på fyllt me "nytt" i williams garderob.
Sen på kvällen när tystnade lagt sig här i huset så blev det Film för mig. Precious en väldigt stark film.Lite irreterande bara att den flimra i mellan åt så det ska jag säga till om när jag lämnar den i dag.

I dag blir det en tripp til IKEA och handla till williams rum så vi kan göra klart där.Kom på i går att vi har ett litet bord och två små stolar som oliver hade i sitt rum förut.Så jag ska fräscha upp med lite vit färg så kan vi ställa in dom i hans rum sen :)

Förtsättning av målning

Publicerad 2010-08-26 11:05:54 i Allmänt,

När jag slutar i dag blir det att hämta ungarna och åka förbi Mamma och Pappa och hämta färgen till williams rum.Sen vidare till norrtälje och storhandla,Skönt och fylla upp igen.
Sen hem och när barna lagt sig blir det på med målarkläderna för nu ska det målas klart i Williams rum.
Pappa va snäll och köpte färg åt mig på bauhaus i går,mycke billigare än att köp här på orten.
Så det blev antikvitt, så har jag ju behållit hans ljsublåvägg, som jag skrev här om dan. Kul och fixa lite (Ler).

i dag börjar projekt

Publicerad 2010-08-24 19:34:20 i Allmänt,

Lite smått börjar jag i dag och fixa i Williams rum.Har spacklat igen hål på den blåa väggen och ska måla på den en gång i kväll. Den kommer fortfarande va blå men hållen måste ju bort efter som det ska va annat på den väggen nu. Sen ska resten målas vitt men det kommer jag forsätta med på torsdag.
För i morgon så ska vi ha föräldrar möte på jobbet så det förstör lite. Både på tränings fronten och fixet.

Suttit och kollat på wallies men hitta inga bra fordon som jag tänkt. Oliver tyckte att jag kunde väl måla egna men det känns som det blir för mycke jobb.
Men William hitta piratwallies han ville ha och så hitta jag några bilar.Piraterna kankse blir för mycke ganska stora. Bilarna kan man sätt på rad på väggen.
Vi får se hur det blir.upp och ner

Publicerad 2010-08-22 19:59:51 i Allmänt,

I dag har det inte vart en så bra dag. Morgonen börja bra fram till efter frukost sen utbrött kaoset,barn som inte lyssnar och är uppkäftiga och tjafsar emot.
Det förste bara hela min dag.

Funderat lite till på williams rum och vill bara forstätta.
Nån som vet någon bra sida med wallisar.(eller va det heter) Han gillar traktorer,dumpers osv.

När vi flytta in så rev vi ut garderoberna som fanns i hans rum och där ska vi nu bygga en upphöjd säng med förvaring under.
Så det blir en sån här med dörrar och så en likadan till med lådor. Sen blir det lite yta över och där skulle jag vilja ha hyllor som man kan ha böcker och lite så i.


Nyhet på ikea.

Hoppas på en bra dag i morogn

Bra start på dagen

Publicerad 2010-08-22 10:29:38 i Allmänt,

Tänk va skönt det är när man får vakna av sig själv. Precis som jag fick göra i går.Blev en bra start på dagen med frukost och så en morgon tur i skogen. Lite svamp hitta vi många är väldigt små men blev en burk till till frysen. :)

Sen bestod dagen av en sväng till kallhäll där vi lämna barnen på poolparty. Medans dom va där så passa vi på att ta en sväng i barkarby.In på ikea och shoppa massa ramar och tavellister dock till jobbet. Men vi fick med oss en spegel hem och så planera vi för williams rum, vi hitta skåp som vi kan ha och bygga upp hans säng me och så hyllplan. Men vi hade inget släpp så det får shoppa en annan dag . Men man blev ju så sugen på att börja.
Det blev en handukstork till badrummet på bauhaus.Inte riktigt som jag tänkt mig för dom va så himla dyra dom jag ville ha.Men vi kom fram till att det hänger ju handukar på så man kommer ju ändå inte se så mycke av den.

Sen blev det en kväll med legobygge och sommarkrysset.

Lediga fredagar

Publicerad 2010-08-20 19:00:25 i Allmänt,

From i dag är jag ledig på fredagar så himla skönt med lång helg.
Morognen börja inte så bra William kom vid halv 6 och va inte speciellt trött tydligen så han skulle ligga nära och och pilla och greja så jag vart till slut sur så han fick gå upp och in på sitt rum. Måste få vakna till själv på morognen.
Men när jag kom upp sen bad jag om ursäktoch sen va det bra.
Vi cykla och lämna Oliver i skolan och stanna till på öppnaförskolan en sväng. William bästis va där så det vart massa lek och han hängde med oss hem sen.

Ja åkte till en kollega kompis som precis fått en liten bebis. Så mysigt och snusa på en liten.Fick gott fika och så liet skvaller så klart. Dom har precis byggt nytt hus så det va spännande och se hur dom fått det oxå.
Hade gjort ett tittskåp såklart men en fem myror fler än fyra elefanter elefant på eftersom hon är lärare så jag tyckte det passa bra.

Sen bar det hem och jag tog mig ut i spåret och sprang 1 miut snabbare i dag än vanligt.Dock stod vågen på lika som förra fredagen så jag måste kämpa på har fuskat i veckan.

Nu är det helg och vi är hemma alla i helgen. :)

 

Inte så mycke på gång.......

Publicerad 2010-08-19 17:46:32 i Allmänt,

Händer inte så mycke just nu. Dagarna och kvällarna bara rullar på.
Går i lite renoverings tankar. Huset är klart och jag vill börja göra om ;) Fått lite ideér om hur jag vill göra i killarnas rum få se om jag får med mig min andra hälft på tåget måste ju ha hans hjälp.
Jobba min sista dag i dag för den här veckan så nu är det helg och det ska bli så skönt.

Nya jobbet

Publicerad 2010-08-18 13:02:35 i Allmänt,

I går tisdag börja jag halv åtta på min nya tjänst. Det kommer bli toppen skönt att inte ha kvällar och helgerna då det behövdes fixas en del med barnvakt.
Men åter igen kommer sakna mina kära ungdomar.

Numera är jag skolvärdinna ochhar hand om skolans cafetéria. Säljer frukost på morognen och sen kommer det några elever från högstadiet och hjälper mig fixa inför resten av dagen med mackor och dyligt.

I dag kännns det som att sommaren är slut och hösten på väg. Så trist med regn och grått.
                                                                                                                                                                           

                                               

Skolstart

Publicerad 2010-08-15 19:24:53 i Allmänt,

På tisdag börjar Oliver i första klass. Så i dag va vi en sväng till Täby C och köpte ny skolväska då den andra va trasig,han fick välja helt själv. Det blev en svart batmanväska ,blev även ett pennfodral med färgpennor i och lite annat. Så köpte han lite pennor och pennvässare och linjal.
Efter det blev det oxå lite nya t-shirts han har växt i sommar och tröjorna börjar bli korta.
Eftersom det är kalas nästa vecka så köpte dom en present till födelsedags barnet.


Fick bli en polisbil att åka i idag


Skolsakerna

Väl hemma fick det bli gräsklippning och killarna ville slappa till film och tv-spel.Men till slut kom dom ut och börja fixa i sandlådan. Dom har fått nån dille på små paddor så dom bygger och fixar till dom.
När jag va klar gick vi ner till sjön och svalka oss.Solen va inte framme men varmt har det vart i dag me.

Imorogn börjar ny vecka så när killarna lagt sig blir det slapp till en film. I går hyrde vi brothers den va så där och i dag är jag själv hemma så jag har hyrt änglavakt se om den är bättre.

Ha det bäst

så sprang en vecka i väg

Publicerad 2010-08-14 15:19:26 i Allmänt,

En arbetsvecka har gått och allvaret är i gång. Lämning,jobb,hämtning,mat kankse lite träning och så sova igen.

Veckan har dock vart väldigt lugn.börja jobba på måndag och då va det inte så mycke barn så väldigt lugnt.
Fick smyga i väg litet tidigare så jag hann med att springa 5:anoch hämta tidigare på dagis/fritids.

Så tisdag börja jag kl 14 så lämna killarna kl 9 och åkte sen upp till mina päron och av sluta projekt ladda.Jag tog på mig att måla den åt dom.När jag va klar kom jag att tänka på att nästa gång det är dags kan Oliver ha det som sommar jobb :)
Sen jobba jag min sista kväll på fritidsgården jag och min kollega tog med oss 17 st ungdomar och åkte in till kungsan på ung 08 festivalen,uppskatad kväll.Kändes lite sorligt att det va sista kvällen och at tjag inte ska jobba med mina kära ungdomar mer.

Onsdagen rulla på i vanlig ordning och torsdag-fredag så hade vi upptaktsdagar på fritids/skolan. Lika med palnering.Torsdagen okej men fredagen en seg dag.

Nu är det lördag och jag ligger i hängmattan och smällter bort vilken värme det vart i dag.

Lite piff...

Publicerad 2010-08-09 17:57:33 i Allmänt,

I lördags kolla jag på flickan från ovan. Jag kände igen titeln lite när jag såg den men tänkte inte mer på det,så när jag börja kolla på filmen vart det mer och mer bekant. Då börja jag förstå att jag nog läst boken. Oj oj vilket minne man har,i söndags fick jag gå ner i källaren och kolla och mycke riktigt jag har läst boken men det va dock länge sen för den stod långt bak.

I går va jag och mamma på ikea och shoppa.Hon köpte en tv-bänk och en sekretär och jag fick för mig att göra om lite i tvättstugan. Hade två trådbackar som bara stod och vänta i ett hörn så köpte till två bänkskivor och så ett tyg att sätt runt.
Så blev det lite gröna växter också.


Så här såg det ut först


Så ställde jag dit trådbackarna och satte på skivorna


Sen sydde jag tyget och satte på


Fick bli lite gröna växter i hörnet mot duschkabinen

När jag höll på där nere såg jag att blommorna i förnstret har gjort sitt så måste inhandla lite nytt

Rimbodagen

Publicerad 2010-08-07 18:31:20 i Allmänt,

I dag vakna vi tidigt så efter frukost tog vi oss ut en lite sväng i skogen,hitta bara några kantareller.
Sen hem en sväng och åt lite lunch och så kom det förbi en tjej och hämta ett tittskåp som hon betsällt.Medans jag vänta på att hon skulle komma så åkte andra hälften ner på rimbo så jag åkte dit när jag va klar.
Det va Rimbodagen i dag liet karuseller,ponnyridning,musik,gammla bilar i parken osv.
Vi va ner en liten stund sen fick det räcka så då gick vi hem och så blev det städning och sen 5 km i regnet. Det va jag och någon tok till som va ute i regnet.

Nu blir det hemma kväll med film hoppas den är bra.

Parken zoo

Publicerad 2010-08-05 20:30:17 i Allmänt,

I morse packa vi in oss i bilen för att sen ta oss till Parken zoo i eskilstuna.
En mycke trevlig dag tillsammans med Linda och hennes familj.
Skönt att vädret va bättre i dag så man kunde få njuta lite av solen innan regnet kommer igen. Sen är det väl som vanligt att när alla kommit tillbaka från semestrar så kommer värmen tillbaks.

På vägen hem stanna vi i Uppsala och skulle köpa nytt skydd till stuttsmattan men det va slut eller fanns inte i vår storlek,grrr vi behöver verkligen ett nytt.

Så hem och klippte gräset och nu blir det slapp i soffan.

Hej svejs

Sjukgymnasten

Publicerad 2010-08-03 19:35:28 i Allmänt,

Svårt att vakna i morse,väldigt seg ville bara sova mer men till slut va jag bara tvungen att gå upp.
Det fick bli en hemma dag för mig och så lek för killarna.Oliver cykla till en kusin och william fick besök här hemma.Själv har jag fixat med lera till tittskåp.

Så va jag hos sjukgymnasten. Min läkare tyckte jag skulle ta kontakt med en och få hjälp med att stärka upp bålen.Men jag fick ingen hjälp för jag va redan stark nog tyckte hon och så strcha hon musklerna och tyckte också att det va bra där.
Hon skicka hem mig med lite lappar om att ringa tillbaka till min läkare och be henne ta prover på mig och även skicka en remiss till en ortoped som hon rekomendera.
Hon tyckte mina skador va mycke märkliga, fatta inte hur jag kan ha fått dom.

så i morgon blir det till att ringa läkaren igen. 

Fynda lite på rean

Publicerad 2010-08-03 09:32:30 i Allmänt,

Kändes lite tråkigt i går när jag vakna killarna ville leka med kompis och jag ville inte bara va hemma. Så bestämde mig till slut att det vart kompisfritt. Va lite sugen på att få komma till panduro och handla lite saker så man kan göra fina kort, fick mer smak efter födelsedags kortet. Eftersom vi skulle till täby försökta jag få med mig nån så man kunde stanna på niciks så killarna också får nått kul.
Inget napp men så fick jag med mig Linda och hennes störtsa tjej. Så det vart lite kompis också för killarna.

I täby C så shoppa jag en tröja på HM och så hitta jag lite papper och stämplar på rean på panduro. Kändes bra,vart lite lera också håller på att gör tre tittskåp nämligen.

Kvällen bestod av lite träning och slapp i soffan

skogens guld

Publicerad 2010-08-02 07:44:03 i Allmänt,

Va ut en sväng i skogen i går för att leta lite svamp hade inte så stora förhoppningar eftersom det vart så torrt ute. Den som hittar första svampen får en femma sa jag även denna gång och det va jag som vann igen :).
Efter jag hittat den så hitta Oliver svamp efter savmp efter svamp. Han bara skrek och här och titta här och men där da.
Så det va en lyckad dag i skogen med andra ord :D

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela