Madde

Seg dag

Publicerad 2011-06-17 20:01:12 i Allmänt,

Så har den här dagen gått också. Förmiddagen höll vi till hemma och gjorde i princip ingenting. Efter lunch hämta vi mamma på busstationen och körde upp henne till torpet. Stanna till på ica ochhandla lite så vi kunde baka kakor när vi kom hem.
Dom vart rätt stora visste inte hur mycke dom skulle svälla ut när första gångenjag gjorde dom men dom vart goda.

Nu har vi precis haft fredagsmys med film och ostskruvar. När jag va mammaledigmed William så kolla Oliver på tv varje dag när jag gjorde middag och då gick en teknad serie som heter Avatar så det va den filmen vi hyrde va dock endast med svensk text så jag fick sitta och läsa för Oliver hinner inte med allt.
Den va jätte spännande så nu hoppas vi på en fortsättning

När barna lagt sig ska jag kolla på en egne fiilm och njuta i soffan.


Filmen med barna


Min film till kvällen

Vabbar med en sjukling

Publicerad 2011-06-17 11:02:06 i Allmänt,

I måndags kom vattkopporna till oss igen. Vi tyckte att William va prickig men Oliver har fått mycke mer och haft feber hela tiden. I dag är det dag 5 och febern sitter i stackarn. William va ju pigga och på g hela tiden så märktes inte att han va sjuk. Oliver har haft ont och inte alls mått bra.
R har varit hemma i veckna men i dag är jag hemma och tar hand om honom. Han ligger mest framför soffan och vill bara se på tv så jag har fått huset städat och lekt lit emed William

Överaskningen

Publicerad 2011-06-13 20:27:27 i Allmänt,

I lördags va den stora dagen. Sen i januari när Pappa fyllde 60 år så har mamma och pappa vetat att den 11 juni ska dem se till att inte boka upp för då ska vi göra något med dem. En gemensam present för mamma fyller år i oktober.
Vi har haft många förslag hit och dit på vad vi skulle göra.Mamma har undrat och frågat men inte fått några svar förens onsdagen den 1 juni dock bara att vi skulle hämta dem vi halv nio.

Den 11:e kom och min familj och brorsans familj hämta dem vid halv nio på torpet och tog bilarna in till tekniska där vi ställde bilarna. Sen hoppa på tunnelbanan mot Östermalmstorg för att sen ta en promenad ner till Nybroplan. Där tog vi båten vid halv elva och åkte ut till Fjäderholmarna.


Väntar på att båten ska komma


Grabbarna är otåliga och tycker vi kan få gå på nu.


Båtresan

Väl frame så gick vi och kolla runt lite. En liten och fin ö. Stanna till på fiskemussét lekte lite i parken kolla in glassboden,smedjan och träateljen. Sen vart det picknick vi vattnet och lite badande för dom små.Vid halv tre tog vi båten tillbaka mot stan. Det blev en promenad mot kungsträdgården och en sväng igenom till T.G.I fridays. Vi fick ett jätte bra bord ute och nära staketet så när det vart lite spring i bena så kunde de hoppa över och kolla in fotbolls matchen som var nere i dammen. När det va paus fick även barna springa av sig och spela lite boll.
Sen tog vi oss en promenad genom stan och upp till tekniska för att åka hem. Det vart en heldag och mamma och pappa va så nöjda. Tur med vädret hade vi hela dagen också.
Ny cykel

Publicerad 2011-06-09 18:29:13 i Allmänt,

Sen förra sommarn har Oliver tjatat om att få en bmx och vi har sagt nej nej nej. Men så nu bestämde vi oss för att han skulle få en. Vi har ju ett varsit konto till killarna där vi spar varje månad till såna här saker. Så efter skolavslutningen i dag åkte vi till Uppsala och handla en ny cykel och han är så glad.William blev också glad för han fick Olivers gamla.

Skolavslutning

Publicerad 2011-06-09 18:24:02 i Allmänt,

I dag va det skolavslutning lite tråkigt för det av sista dan med den här klassen. Till hösten är det en ny klass och nya kompisar, men det kommer gå bra.
Det va avslutning uppe i Rimbo kyrka och det va jätte fint.
Sen lite samling utanför med paket överlämning.


I väntan på att få gå in


William kollar in gravarna innan vi får gå in

Ett skåp till

Publicerad 2011-06-09 18:20:34 i Allmänt,

Haft en beställning som jag skrev för någon dag sen nu är det klart och saka levereras på lördag. Hoppa dem blir nöjda :)

Heffaklumpen

Publicerad 2011-06-04 22:09:07 i Allmänt,

Jag har fått en beställning på ett tittskåp. Hon ville gärna ha en elefant som figur så nu har jag gjort heffaklumpen från nalle puh.

Oväntat besök

Publicerad 2011-06-04 20:28:25 i Allmänt,

När vi kom hem i dag från promenaden så hade vi ett oväntat besök i köket. En gigantisk geting aldrig sett en så stor geting någon gång. Usch riktigt otrevligt.

härligt väder

Publicerad 2011-06-04 20:26:18 i Allmänt,

Oliver mår bra och William är prickig.Men det börjar torka med och mer på kopporna.Så snart är han nog inte smittsam längre. Vi har hållit oss här hemma på tomten. Skönt att vi bor i hus så man kan ta sig ut alla fall.Planterat blommor och gjort det trevligt på altan och lite runt om.

Idag fick vi besök av A-K med barn dom har också vattkoppor ,skönt kan dom få leka va sig lite. Vi sola, fika och snacka massa strunt. Skönt med det härliga vädert killarna tog fram glidbanan och satte på sommarvattnet och körde några rejs i dag i solen.
Avsluta kvällen med en lång och skön promenad i solen.

Kryssning

Publicerad 2011-06-04 20:19:45 i Allmänt,

Som sagt var så åkte vi i väg på en liten kryssning i onsdags. Mamma kom hit och va barnvakt.
Det va en väldigt trevligt tripp. Vi åt gott,drack och dansade loss. Det hanldades lite i taxfreen och vi sola på däck på vägen hem. Skönt att bara få koppla bort från barnen en stund.

Sjukstuga

Publicerad 2011-06-01 13:57:44 i Allmänt,

I förregår vart Oliver febrig och i går morse kolla jag hans hals och det va vita prickar.Så boka en tid till doktorn och han fick pencelin.
Så jag sa i går på jobbet att jag är hemma och vabar i dag. Tänkte att William få gå till dagis en stund så får vi lite lugn här hemma. Men så när William skulle gå och lägga sig sa han att det klia på ryggen och axeln såg två prickar men tänkte inte så mycke mer på det. Så i morse när han vakna kom han och sa jag har prickar på tungan så jag tände lampan och då va det prickar överallt på ungen. Så vattkopporna har kommit till oss.
Så det vart att ha båda hemma. Det va tur att Oliver fick legot i fördelsedags present för i går byggde han ett hus och i dag rev han det och har byggt ett annat. Det va en satts som man kunde bygga tre olika hus av.


Bygger bygger och bygger


vattkopps killen är sur sur sur


Så är huset äntligen klart

Det som va lite trist med allt det här va att Killarna skulle va på torpet i natt för vi ska på kryssning. Men nu får mamma komma hit själv för pappa och William får inte träffas. För vi vill inte att pappa ska bli jätte sjuk.
Men det funkar ju men lite tråkigt för mamsen.
Se om han gjort det tredje och sista huset till vi kommer hem i morgon

Ska snart hämta mamma så vi kan komma i väg vi halv fyra. Ska åka birka tillsammans med Mia och Anders

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela