Madde

Besök hos familjen Roberts

Publicerad 2011-03-28 20:20:05 i Allmänt,

Det vart lite stressigt på morgonen i går eftersom vi ställde om klockan.Förlora en timme :(.
Ungarna klädde på sig till slut och satte sig i bilen medans jag skulle fixa det sista och då ringde telefonen och det va Elias som ringde och ville leka med Oliver. Tur för han för han ville helst leka men fick inte ringa någon för mig så han vart så nöjd. Så jag och William åkte i väg själva till Svennsboda och familjen Roberts.
Alltid lita mysigt,vi börja inne en stund och sen gick vi ut i i solen gunga, åkte lite pulka och grilla korv. Massa uppdatering får Karin,me like :D.



Levererade även två tittskåp men fick bara med en på bild.



Sen tog vi oss hem och väl hemma blev det lite av röjning efter helgen,middag och ett tränings pass.
Summa sumarum så va det en toppen hleg :)

Skridskor på sjön

Publicerad 2011-03-27 16:04:09 i Allmänt,

I går tog vi vårt pick och pack och gick ner till sjön och åkte skridskor. Jätte härligt väder.
Alla skulle vi åka men tog med snowracern då vi har en liten latmask i familjen. Det gjorde vi rätt i för Wiliam tog bara några skär sen va han trött. En roligt åktur med lite karusell åkning på snowracern bakom pappa. Han åkte runt runt så snowracern flög.




Efter vår tripp på isen åkte vi hem till Mia och Anders och grilla korv i solen jätte härligt och så bjöd Mia på cake pops , så smarrigt.



Sen bjöd eftermiddagen på egen tid i trädgården medans William va på kalas och Oliver hos kompis och lekte. Jag plocka bort alla kvistar som klippts bort från äppelträdet och en hel del björkris. Så plantera jag lite påsklijor och ställde på mina grindstolpar.



En härlig dag med andra ord.

lite fix och trix så här på fredagen

Publicerad 2011-03-25 21:38:57 i Allmänt,

Så är jag här igen,helgbloggare som jag blivit.
Det hinns liksom inte med i veckan och så finns det inte så mycke att skriva om,veckorna ser liksom lite lika ut jobba, träna, hänga med oliver på bandy och fotboll, läxor, soffhäng och så snurra det på.

I dag fredag har vi hunnit med en hel del,börja med att lämna Oliver i skolan sen tog vi oss in till flygis och storhandlade så nu är det fullt i kyl/frys och skafferi igen.
Kl 10 hade vi en tid hos en barnkirurg hos barnläkarna i norrtälje.Det gick bra och vi ska inte göra något åt hans knölar om han inte får problem med dem. Så det kändes skönt att få ett rakt svar för en gångs skull.
Sen åkte vi till leksaksaffären och köpt en varsin beyblades till killarna,tydligen det nyaste man ska ha och dom har fårgat ett bra tag om dom kan få så i dag köpte vi en varsin,dom fick betala halva och så vi halva.



Efter det besöket åkte vi hem åt lunch plocka upp varorna sen va kl 12 och jag skulle klippa mig.Jag behöll längden klippte bara topparna och kommer spara mitt hår över sommaren sen åker det nog av.Kan vara skönt att kunna sätta upp i sommar när det är varmt och så.

Slängde i hop en sockerkaka åt min mamma och pappa som dem kom och hämta efter jobbet.
Tog mig sen en löpar runda på ca 30 minuter runt Rimbo det va så skönt men lite tungt ska bli skönt när allt grus försvinner och det skönaste kommer bli när man kan springa i spåret igen.

Nu på kvällskvisten är jag själv,barna sover och Robert jobbar. Så jag har hållt på med lera till mina två tittskåp som jag har på beställning.
Blir ett med barabalala och en med en prinssesa på. Barabalala för att föräldrarna sjunger och spelar instrument så tyckte det passa bra.



Ljuslykta

Publicerad 2011-03-19 22:16:12 i Allmänt,



På ica i dag hade dom ställt upp massa fins ljuslyktor och jag kunde inte låta bli och köpa.Den fick sig en plats uppe på en gammal låda. Plasera den i vardagsrummet och det har lyst upp så fint här i kväll.

(Märkte nu att mitt fredagsinlägg inte finns konstigt vart tog det vägen???)

Promenad i solen

Publicerad 2011-03-19 22:11:03 i Allmänt,




Jag fick med mig William på en härlig promenad i solen efter vi lämnat Oliver på sitt badtunnekalas.Det va 6 killar som bada badtunna och rulla sig i snön han va så nöjd när han kom hem. Vi tog en paus vi ån och kasta snö i vattent.Cyklen börjar kännas lite liten till William men får nog hänga med ett år till.

Solen visar sig

Publicerad 2011-03-19 13:43:21 i Allmänt,

Ännu en härlig dag,solen skiner och allt känns så lätt.
Killarna dock inte så nöjda då det inte blev någon kompis lek.Sjukdomar och inga som svarar så inte mitt fel :).
Blev en sväng till leksaksaffären för lite present köp och så lite mer bakning. Har gjort ett gäng syltkakor med vitchoklad rivet uppe på.Nu börjar det arta sig i frysen igen,så skönt att bara kunna ta upp om man ska bjuda på en fika.

Så har jag suttit ute i solen en timme och små slumrat så himla NICE. Skulle dock vilja få in ett litet träningspass i dag, ska försöka lura på William att han kan cykla och jag ta en promenad när vi lämnat Oliver på kalaset. Så därför ska jag gå ner och kolla hans cykel så sadeln blir bra höjd och luft i däcken. Hoppas han går med på det får muta med lite gott kanske.

SHOPPING

Publicerad 2011-03-15 11:02:24 i Allmänt,

I går på jobbet hade jag medarbetarsamtal. Det känndes så skönt att gå där i från och ha fått sån feedback på det jobb man gör. HOn hade satt mig mycke högre på vissa ställen än jag själv hade bedömt mig. Så jag gick en med ett stort leende i går.
Jobbade bara en kortis i går och tog lite komp på eftermiddagen för att åka på lite shopping med min mamma.
Vi mötes upp kl 13 i Täby C och gick runt och kolla i affärer. HItta en hel del så jag va så nöjd när jag kom hem. Det blev tre toppar från GINA TRICOT,tre par linnen,en scarf och trososr från HM,ett par stövlar från DIN SKO,ett par jeans från JC och så ett par convers från STADIUM.

TACK igen snälla mamma och pappa för super duper bra födelsedags present.

Helgen som varit....

Publicerad 2011-03-15 10:54:37 i Allmänt,

Helgen har varit underbar. Fredagen bjöd på mys med familjen hemma efter ett härligt tränings pass på friskis och svettis lett av Malin.
Lördagen bjöd på lite kompis lek för killarna och en fika med Malin för min del, sen vid tre tiden lämna jag killarna hos mamma och pappa på torpet för att sen ta bilen och åka till Solna.
Det fick bli en lite sväng om i solna C coh där hade dom gjort om sen jag va där sista och det va mycke trevligt.
Sen åkte jag hem till vireberg och böt om för en spring tur runt lötsjön,så skönt.
Klockan började bli mycke efter det och det va dags att få i sig lite mat och börja göra sig i ordning för lite party.
KL 19.00 möte jag upp Minna,Helena och Anna vid tunnelbannan så åkte vi hem till Linda för lite melodifetsival och lite smått och gått.
Mot små timmarna åkte jag Minna,Anna och Karin till garbo.  Så där lagom kul.

Söndagen vakna jag tidigt trotts att jag hade kunnat få sova länge. Men låg ocg drog mig ett bra tag och till slut tog jag mig upp och gick ut och sprang samma runda som kvällen innan, Sen fixa jag i ordning mig och packa i hop mig för att åka hem till min kära familj.
När jag kom hem klädde vi på oss varmt och så gick vi ner på isen och åkte lite skridskor.
Sen avsluta vi helgen med filmmys i soffan, det vart Hämden och den va så där.

Karlsson på taket

Publicerad 2011-03-06 16:30:19 i Allmänt,

I dag tog vi oss in till stan och gick på Oscars teatern där vi såg Karlsson på taket. Den va bra och dom va duktiga.Killarna gilla den,själv hade jag tyckt den skulle va bättre om det va från filmen. Det här kändes lite mer morden.
Sen blev det inhandling av vårskor till killarna på stadium.

Det har varit en härlig helg som jag tänker avsluta med ett jumpa pass. I morgon är det jobba kl 06:00 som gäller igen.




Olivers skor han valde med knytning så nu blir det till att öva så han kan knyta dom till våren


Williams skor

Lilla wasaloppet

Publicerad 2011-03-06 16:24:54 i Allmänt,

I går kl 11 va det lilla wasaloppet nere vid spåret. Både William och Oliver va med. Oliver körde 1 km och William en halv km. William trodde jag aldrig skulle orka för han är så lat men polaren Viktor va me också så det gick bra.
Medalj och diplom fick dom och dom va så stolta.
Efter bjöds det på korv med bröd.

Mössen får motion

Publicerad 2011-03-05 10:04:25 i Allmänt,

Nu har det byggts en bana till mössen och dom springer runt och kollar nyfiket runt.
Det är Kajsa ni ser på golvet och så Mimmi i Olivers hand

Smycken

Publicerad 2011-03-05 10:02:11 i Allmänt,




Mamma va ner på prestent affären i veckan och då hade mitt smyckeskrin kommit in som jag önska mig i julkklapp. Men då va det helt slut men nu fanns det ett kvar så hon va gullig och köpte det åt mig. Så nu har mina smycken fått en bra plats och jag kan lättare hitta det jag ska ha :)

Sprotlovs vecka

Publicerad 2011-03-03 21:04:16 i Allmänt,

Det har varit sportlov denna vecka och det har varit lugnt och skönt på jobbet.Det är så härligt med lov för man hinner mad alla barn och kan göra lite roligare saker.
Vi blev inbjudna till Bålbroloppet i tisdags och dom flesta branen åkte skidor. Dom som inte hade egna lånade och hade sig.

Onsdag-Torsdag hade vi övernattning med 24 st barn. Vi börja med middag sen blev det en tipsrunda i dom kusliga koridorerna (tillsammans med skolspöket) med bara små lampor vid varje fråga. Sen blev det lite fix och trix innan vi satte i gång filmen Lassemajas dektektivbyrå. Det va så kul för det va ingen som oja sig eller sa nej inte den. Alla titta och tyckte den va bra. Är ju svårt att hitta nått som passar alla men denna gång lyckades vi, JIPPI.
Blev inte så mycke sömn 4,5 timme då det fanns två tjejer som va på riktigt flams och trams humör. Fick tyst på dom 00:30 och 05:00 vakna dom och börja typ där dom sluta,JÄSP.

När jag hämtade Oliver i dag så hade han åkt 3 km spåret med skidor på fritids och han va så stolt. Han ville att vi skulle ta oss dit igen.Men passa inte så bra i dag men jag tog me dom ner på isen och så låna jag ett par skidor till William från jobbet. Så dom åkte båda två. William har dock en latmask i sin kropp och det vart snabbt jobbigt.
Nästa år får det bli ett par varsina skidor i julklapp.
Tyvärr dog min telefon när vi va där men han få två bilder allafall. Hade velat få med solnedgången det va så fint.

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela