Madde

Vi älskar dig

Publicerad 2010-04-28 19:18:36 i Allmänt,

I går kväll när jag kom hem från jobbet så stod det en orkide på bordet och en lapp där det stod vi älskar dig!!
Dom är ju så gulliga mina kära och man blir ju så glad :)
Så i dag köpte jag en till och så fick dom ta plats i vårat sovrumsfönster.




Hantverkare

Publicerad 2010-04-28 12:54:15 i Allmänt,

Vaför ska dom ta sån himlans tid på sig innan dom kommer??
Nu äntligen har rörisen kommit och byter rör i källaren och ska fixa så vi kan få ducha i nya badrumet.När allt är klart kommer det bilder. :)

I dag känns min värk bättre och jag fick sova i natt. Vakna som vanligt men kände mig ovanligt pigg så si stället för att ligga och dra mig i sängen en halvtimme så gick jag upp och gjorde mig klar åt frukost och sen fanns massa tid över så han förbereda middagen till i kväll.Så skönt. Det blir köttfärslimpa med kantareller och bacon i så potatis och kantarell sås till det.

Hos frisören i dag...

Publicerad 2010-04-27 17:40:46 i Allmänt,

Idag efter lämning i skolan så åkte jag och william ner till öppnaförskolan. Va där en stund och sen lämna jag William där tillsammans med Mia,Anton och Ella så gick jag och klippte mig,så skönt att få klippa igenom det.
Tack för hjälpen :).Säg bara till om jag kan hjälpa dig.

Doktorn ringde i dag oxå så om en vecka ca ska jag få en röntgen tid och kolla upp vad det är som gör att jag får så ont.
Hoppas inget allvarligt :S.

Naprapaten och doktor

Publicerad 2010-04-27 07:55:43 i Allmänt,

Natten till i går sov jag jätte dåligt,hade så ont i mina skinkor.Varje gång det skulle vändas eller att jag rörde mig trodde jag att jag skulle svima av.
Ringde till läkarstationen, vi ringer upp dig omkring 5 i halv tolv i eftermiddag får jag då en röst som säger.
Snackar med min kompis Sofie på msn, hon säger att jag ska komma till henne och hennes praktik i Arninge så ska hon kolla. Fixar så jag kan åka från jobbet och tar mig till prorehab. Dom ringer från läkarstationen och säger att min läkare ska ringa upp i dag tisdag så får se vad hon säger.
Hos sofie masserar hon och tror inte det har med musklerna att göra som läkarna säger som jag vart hos. Så i dag när doktorn ringer måste jag verkligen se till att jag får en röntgentid så dom kan få reda på vad de är som händer med min kropp.

Tidiga barn.....

Publicerad 2010-04-25 19:51:48 i Allmänt,

I bland kan det va skönt att barnen vaknar tidigt och man själv känner att man har energi. Gick därför upp i tid i dag så jag skulle hinna med det jag ville innan vi skulle åka på kalas. Rensade i en rabatt och jorgubbslandet. Skönt nu är det bara hallonlandet och en rabatt kvar.


Killarna hjälpte till ett tag med jorgubbslandet


Resultatet :)


Här kom dom igen och börja kolla efter mask och myror.


Så här blev det .Här planterade jag ner mina rosor på sen sommaren som jag fick av tjejerna i 30 års present. Får se om dom tar sig. Sen ska det bli några fler blommor, någon som har förslag?

När vi va klara med det här va kl nästan 11 och det va dags att gå in och byta om för att åka på 1års kalas hos Ingrid.Men när vi precis skulle åka så ringde Karin och berätta att Ingrid va magsjuk.Typskt :(.
Vi hade bestämt att vi skulle till solna c först och köpa nya jumpakläder till Oliver och så hade Killarna förberätt med sina spar pengar och skulle handla nått på leksaksaffären. Så dom bestämde att vi skulle åka ändå och efter solna c åka vi till Mulle meck parken. Så ville dom att jag skulle kolla med Linda och hennes barn om dom ville följa med men dom va upptagna:(


Mulle meck parken :)

Värk.....

Publicerad 2010-04-25 07:56:29 i Allmänt,

Lördagen bjöd på lite av varje.Börja dagen med att åka till familjen C-P och fixa lite med ved. Medans vi hölll på där så fcik jag ont i min stackars skinka.Jag har haft en ömmande känsla i båda skinkorna några nätter i men på dagarna har det känts bra.
Det liksom illar och när jag ska ställa mig så är det precis som hela insidan ska explodera.
Har vart hos doktorn för det här för det kommer med jämna mellan rum . Hon skulle skicka i väg en remiss så jag kunde få komma på rönken men inget har hänt så måste ringa på måndag igen, känner mig helt handikappad.

Blev lite cykel tur till tågparken efter lunch och sen åkte jag in till norrtälje för storhandling,precis inne ringer dom där hemma och säger att jag låst ut dom så min shopping runda på flygfyren kändes som en hetsjakt då jag visste att dom satt och vänta på.Tur att det va fint väder allafall.

Ledig fredag

Publicerad 2010-04-23 21:49:56 i Allmänt,

Ledig hela dagen så himla skönt. Har varit hos Lotta i dag på lunch och fika Cissi,Jessica och alla barn va där oxå.
Mycke trevlig dag vid 2 ville William åka hem så då packa vi in oss i bilen och åkte hem. Vi kom inte långt så sov han så sött.
Men han va inte lika sött när han vakna så va han ett oskmoln, tänk att man kan bli så sur.

Vernissage

Publicerad 2010-04-22 17:52:55 i Allmänt,

Idag har jag och William varit på vernissage på Olivers fritids.
Dom har skapat med skräp sen i julas och i dag fick vi se resultatet. Oliver hade gjort en krokodil dom hade vart så duktiga. 

 

snö när man lägger sig och snöar när man vaknar....

Publicerad 2010-04-22 10:14:28 i Allmänt,

Det är ju sjukt april snart slurt och det snöar,vad är det som händer???
Lite mer shopping har det blivit,har beställt ett par treggins och en tröja från hm som ska komma nästa vecka.
Är det nån som har treggins känns det som tajts??
Kul med lite mer nytt men börjar bli dags att rensa ut lite gamalt ur garderoben tror jag.



Sko och sandal

Publicerad 2010-04-20 18:16:06 i Allmänt,

Fick mer smak från går dagens shopping så jag beställde en sandal och ett par skor från halens i dag. Leta ju en vår/sommar sko i går men hitta inga så jag hoppas att dom här passar, kommer i nästa vecka.

 

Shopping

Publicerad 2010-04-19 20:48:54 i Allmänt,

Idag har jag vart på födelsedags shopping. Ja jag vet jag fyllde år i februari och då fick jag shopping med mamma av mamma och pappa. Så i dag blev det av, ville vänta lite till våren kom.
Vi åkte till Kista galleria.
Störst fokus va skor hitta ett par jumpaskor på Nilsson i märket puma,sen kolla vi på dinsko,vagabond,bianco mm efter att par vår/sommar skor men hitta inga jag fastna för eller så fanns inte min storlek.
Så blev det ett par löparskor av present kortet jag fick av mina (norrtälje) tjejkompisar.
Blev det två toppar,en bh,en väska och så en tavla. Riktigt nöjd med dagen 
Tack mamma och pappa




















   
           

Jobb helg

Publicerad 2010-04-19 08:40:59 i Allmänt,

Fredag och lördag har jag jobbat kväll. Fredag lugn och trevligt besök av polis,nattvandrare och fältarna. Lördagen  va det lite fylla så fick ringa hem till fyra ungdomars föräldrar. Den ena killen sa att han inte druckit utan hånglat med en av tjejrna som druckit och därför han lukta. Hallå jag är inte dum.

I lördags va vi uppe hos Mia med familj och fixa lite och så hann jag med ett jumpa pass oxå innan jobb,

I går va det en härlig dag med sol så vi va ute och tog fram stuttsmattan, rensa lite i rabbatter och fixa i ordning dammen på alltanen.
Sen hade William jumpa uppvisning,han va så duktig.Glömde dock kameran så blev inga bilder.



Här har det bara vart ett håll i vinter men nu åkte damm och krukor fram, men får vänta ett tag till så det blir lite varmare sen kan vi fylla den och plantera lite blommor. ÅÅÅ Längtar till sommaren nu känner jag

Jobbig lämning

Publicerad 2010-04-15 20:58:49 i Allmänt,

Morgonen börja inte så bra i dag.William ville inte äta frukost,han hade ätit två tuggor på sin smörgås när jag och Oliver skulle äta.Han åt inget mer och började med att han inte ville gå till dagis. Börja tro att han va sjuk men ingen feber,men enligt han hade han ont i öronen,halsen och så magen tror han sa att han hade ont i pannan oxå.
Fick tillslut på han kläder och så åkte vi i väg mot skola och dagis.Inga problem så länge vi va uppe vid skolan men när det var dags att gå mot dagis börja det,han skulle inte gå och börja gå åt andra hållet. Fick hämta honom och han börjar gråtta och ville inte till dagis. Så jag fick över lämna en skrikande unge till personalen. En mamma med brustet hjärta går och tycker det är skit jobbigt. Hade bara velat ta med han hem igen och mysa hela dagen. Men det löser ju ingenting för då vet han ju att han kan spela på det.

Tittskåpet klart

Publicerad 2010-04-13 12:13:17 i Allmänt,

Tittskåpet klart så i går gick jag ner på present affären och köpte en fin liten påse som det kunde ligga i.
Så i dag fick släktens minsting skåpet av oss.



Här gömmer sig skåpet


Så här blev det.Då mamma Mia gillar och baka fick det bli barbamamma med kavel och förkläde.

Helgen...

Publicerad 2010-04-12 20:53:03 i Allmänt,

Lördagen bjöd på mycke trevligheter.Börja med en mys frukost och lego bygge med killarna.Sen packa vi in oss i bilen och åkte till norrtälje och shoppa lite på hm.Det blev badbyxor till killarna,nagelack stumpbyxor och lite mer smått och gott till mig.
Efter det åkte vi till vädtö och hälsa på Jenny och Fredrik på deras nya landställe.Kommer bli super.

Så va det dags att åka hemåt och lämna killarna hos ma och pa på torepet för att sen åka hem och fixa mig och åka till garbo och träffa alla gamla simkompisar från äldre dar. En super trevlig kväll med god mat och massa prat. Tog tio i tolv bussen hem så kände mig duktig.

Söndagen blev lugn va inte på humör när jag vakna och hade hellst bara velat legat i sängen med täcket över huvudet hela dan,men va tvungen att hämta Oliver och William på torpet. När vi va på väg hem där i från ringde R och fråga om vi inte skulle komma och grilla korv hos Mia med familj. Så vi åkte dit och grilla och hjälpte till och drog lite ris och la på brasan.Dom har fällt ca 40 träd på tomten, så är ett enda stort plocke pin av träd. Killarna hade kul bland alla träden.

I dag va det jobb igen och efter kom jag hem och såp tog vi en cykeltur och åt pizza.
Willam cyklar nu mer stollt på Olivers gamla cykel.











Junibacken

Publicerad 2010-04-09 16:14:48 i Allmänt,

I dag åkte vi till Junibacken,super mysig dag förutom att Anton försvann.Mia skulle gå och byta på Ella och jag passa Anton så kom William och va ledsen och medans jag tar upp honom i famnen så frösvinner Anton. Jag fick hjärtat i halsgropen. Till slut kom han med någon mamma.Vilken pers värsta som finns när man tappar bort någon och dessutom inte sin egen.

Vi alla kom hem till slut alla fall.

Nu blir det snart träning innan fredags maten och ett glas vin sen somnar jag sött i soffan eftersom jag vart vaken att tag.

Zombiiiii

Publicerad 2010-04-09 06:56:24 i Allmänt,

Två nätter i rad har jag vakant och inte kunat somna om,så irreterande.I kl 5 och i natt kvart i fyra så jag känner mig så där.
I dag blir det junibacken med Mia och alla barn

jobb vecka över

Publicerad 2010-04-08 19:30:04 i Allmänt,

Så har ännu en jobba vecka slutat. Det har vart en kul vecka med skridskodisco och i går badhuset.Man fick verkligen använda hjärnan räkna till tio hela tiden för det va sjuk mycke folk i badhuset,men ungarna hade kul det är huvudsaken och ingen drukna ;)
I dag va det slapp i solen på jobbet och lite röj.

När jag kom hem va det full fart Oliver hade en kompis här och William gick och plocka högar med rönnbär och körde till komposten skönt att nån annan gör vårt jobb så vi slipper bränna ut oss här hemma.

Nu blir det fika med Malin och Sanna.

Löpning

Publicerad 2010-04-07 09:49:54 i Allmänt,

Nu har jag vart ute och sprungit på morgonen, skönt men i dag va det tungt. Målet är vår ruset som är i den 2 juni. Det är jag och 5 tjejer till som ska va med en kul liten grej. 5km ska man ta sig runt sringa,jogga,gå som man vill.Jag tänkte att jag ska orka jogga runt hela. Efter åt har vi en picnick korg som väntar på oss. En trevligt grej.

Ha en bra dag

Ännu en dag

Publicerad 2010-04-06 19:32:41 i Allmänt,

Så va påsken över men det är påsklov på fritids så vi har det lungt och skönt. 10 barn mot ca25 som vi brukar ha när skolan är i gång. Va på skridskodisco i dag, kändes lite konstigt att gå in i en ishall när det va så fint väder ute. Men barna tyckte det va kul allafall dom som åkte,tänk att det alltid finns dom som ska trottsa.

Killarna är lediga denna vecka från fritids och dagis. Oliver fick hänga med mig på skridskodiscot och william va ute och cykla med pappsen.
På kvällskvisten va vi till ica en sväng och när vi kom hem blev det lite cykling ute på vägen och runt huset över gatan. När cyklen åker fram är det vår. William cyklar nu utan stödhjul och är så stolt, en dags övning och sen så bara kör han.







Cykling för fullt, dom små benen får kämpa när det är så små däck kankse kan prova en större cykel i morgon

Snö snö snö

Publicerad 2010-04-06 07:52:50 i Allmänt,

I går när man vaknar och ska sätt sig vid frukostbordet börjar det snöa så deprimerande.
Dagen bjöd inte på så mycke kul. Oliver lekte med en kompis och jag och william hängde med varandra. Rätt trist dag faktiskt.
På kvällen blev det skivstång,William ville hänga med som vanligt så han fick det. Att världen kan förstöras för dom små så lätt.Medans han höll på att byta om tog jag fram allt jag behövde och då vart han ju helt knäckt att han inte fick hjälpa till. Men det löste sig snabbt då J fråga om han ville samla in alla lappar så han gick runt där med lådan.
Sen gick passet så där, magen krångla så fick gå i från två gånger.Ja vissa av er vet ju vad jag menar ;).Jobbigt det där att det bara kommer.

Inget blev som jag tänkt mig

Publicerad 2010-04-05 10:59:19 i Allmänt,

I går va tanken att jag och william skulle åka och hälsa på en kompis på hennes nya landställe och den andra hälften på bio och lite shopping i stan.
Dom åkte i väg och vi blev bara hemma för dom kom i väg så sent ut till landet.
Så jag och William va ut och öva cykling utan stödhjul. Det går så segt för han , Oliver cykla utan stödhjul redan  när han va tre år så det blir att man jämför med honom.Ja jag vet alla är olika.

Sen på kvällen va tanken att jag skulle gå på jumpan men kände mig inte helt okej så fick bli att stanna hemma.Fixa lite ute på tomten i stället. Va ju helt underbart väder.
Fick bli lite blommor på utebordet
 

Oliver shopping inför fotbollen som börjar 20 april ute


Utegruppen på stora altanen

Vår

Publicerad 2010-04-04 10:24:54 i Allmänt,

Solen va framme när vi vakna i går och påskharen hade varit här. Dagen börjar bra!
Killarna fick leta ägg och sen blev det frukost. I äggen låg det lego och lite godis.
Sen gick vi ut och tog fram första omgången av utemöbler.Vi har två altaner en under tak och en utan så den utan fick lite möblering i går.

Halv två va vi bjudna till mamma och pappa på påskmiddag. Även där blev det påskäggs letning
Killarna fick massa godis och en varsin tröja.
Sen efter vi vart hos mamma och pappa bar det i väg mot Roberts syrra och där va det full fart som vanligt.
Så allt av klarat på en dag.

Premiär

Publicerad 2010-04-02 19:51:10 i Allmänt,

I dag har det vart en skön dag först va vi ute och fixa lite på tomten sen blev det premiär på badhuset som öppnat igen. :)
Så har jag tränat ett medel 75 pass så skönt och ett riktigt bra pass.

Väl hemma igen så va vi ute lite till och sen det bästa av allt denna dag vi hade premiär på grillen så GOTT. :)

Skärtorsadagen

Publicerad 2010-04-01 10:48:10 i Allmänt,

Redan påsk och det är frotfarande snö ute. Satt och kolla på gamla kort och då satt vi i kortärmat och åt på mammas och pappas alltan för ett år sen vid påsk.

Det är skärtorsdag i dag och killarna ska va lite olika figurer.William ville va tiger till dagis för dom hade pratat om att man kunde klä ute sig, men det fick bli en påskkanin för det had ejag saker till hemma. Så söt! :)
Oliver ska va påskgubbe i kväll och gå runt med en kompis och önska Glad Påsk,han har ritat påskkort och haft sig här hemma.

Själv ska jag jobba och ha 50-tals kväll på jobbet

GLAD PÅSK på er alla

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela