Madde

2 timmar senare

Publicerad 2011-01-24 05:59:07 i Allmänt,

Vid frukost bestämde vi oss för att åka till eriksdalsbadet. Vi packar in oss i bilen och börjar vår färd. Jag blir doclk tvungen att köra,inte alls bekväm med att köra på ställen jag inte känner till.
Vet vart vi ska men inte hur va ska komma dit. Det blev ett väldigt snurrande och några missade avfarter men till slut kom vi fram och det blev en mysig söndag.
Tycker dock inte att det va så jätte roligt bad så kommer inte åka dit igen.

Hålet i väggen...

Publicerad 2011-01-22 21:40:28 i Allmänt,

Det va ju ett tag sen jag skrev om hur vi tagit bort halva väggen mellan köket och vardagsrummet. Det går väldigt segt här hemma. Robert brukar annars avsluta sina projekt väldigt snabbt men denna gång går det som sagt inte fort. Men nu har jag fotat hålet så ni ska få se. Det är lite målning och tapetsering kvar och lite finlir.

 
Förut


Så här blev det.
Är sån nöjd mycke luftigare. Öppen planlösning utan spring ;)

Veckopeng

Publicerad 2011-01-19 10:50:44 i Allmänt,

Oliver vill ha saker väldigt ofta nu för tiden och tycker att det är väl bara att köpa. Så då har vi sagt till han att han får spara sina egna pengar och köpa det han vill.
Så här om dagen sa han - men mamma hur ska jag kunna spara när jag inte får några pengar? Ja det va en bra fråga .Vi har tidigare gett han veckopeng men det har liksom runit ut i sanden. Så från och med denna vecka blir det skärpning. 30 kr ska han få så kan ha spara och sen bestämma själv om han vill lägga pengarna på dyrt lego eller inte.

Gerbiler

Publicerad 2011-01-15 18:05:53 i Allmänt,

Oliver hade en kompis här hemma i dag och dom byggde labyrint och en lekplats åt våra små gerbiler.Skönt för dom att få komma ut och springa på lite större ytor än buren.


Bygge på gång


Mimmi i full fart att inspektera


Och så lite spring

Kajsa fick sitta i buren och vänta

Vardagen är här

Publicerad 2011-01-14 10:20:03 i Allmänt,

Så har man jobbat en arbets vecka och vardagen är i gång igen. Innebandy träningar lämna/hämta på skola/ dagis.
Inte haft så mycke ork att skriva i veckan blivit lite koll av mail och lite så sen slapp på soffan eller målning av ena hallen.
Fredag i dag och jag är LEDIG. Har dammsugit och skurat golven.
William och jag har bakat en kladdkaka till eftermiddagen då Jenny kommer på fika med söt lilla Nova. Nu väntar William på sitt lekbesök som ska komma. Han har beställt våfflor till lunch så jag får väl börja förberda det snart så jag kan mätta deras små magar.

Hej så länge

Ella bella bus har fyllt 1 år

Publicerad 2011-01-08 17:23:47 i Allmänt,

och idag va vi där på kalas.Mia hade gjort så mycke gott så man kan inte motstå som vanligt. Tårtan har hon gjort själv och den va så fin.
Ella fick en prärievagn med tillhörande häst och två små figurer till. Hoppas hon kommer gilla den tar väl ett litet tag till innan hon fattar hur hon ska leka me den. Men det va lite det jag ville åt att det ska räcka ett tag.den va från 1½-4 år.
Nu ska det bli middag och se slänger vi oss på soffan och slappar.Bowling

Publicerad 2011-01-08 15:23:37 i Allmänt,

I går va det en lugn dag hemma som sen avslutades med Bowling och middag i norrtälje. Vi har spelat en hel del wii här hemma i julhelgen bland annat bowling. Så då bestämde vi oss för att vi skulle testa på riktigt. Killarna tyckte det va jätte kul och tyckte vi kunde åka in i kväll igen.Efter bowlingen åkte vi till Antep och åt gott. Som vanligt äter man dock för mycke men gott va det. Det belv en toast skagen till förrätt och så en fläskfile oscar till varmrätt.

Tråkiga dagar

Publicerad 2011-01-06 18:20:46 i Allmänt,

Inte hänt mycke dom senaste dagarna. Bara vart hemma och gjort typ ingenting. Blev en sväng till backen i går med Mia,Anton och Ella. Sen bara tråkigt.
Jenny ringde i dag och undra om jag skulle med på bio på dan, men vågade inte ge mig ut i fall det skulle bli oväder.Så farligt vart det inte men dock kom det en del snö.
Det fick bli ett litet kort i dag ,Oliver ska på kalas på lördag så jag gjorde ett kort till födelsedags barnet.
Snart bli det lite träning.

Middag i stan

Publicerad 2011-01-04 11:24:32 i Allmänt,

I går kväll tog jag mig in till stan för att ät middag med Jessica och Linda på resturang cypern. Passade på att gå i lite affärer innan vi träffades. Hitta dock inget :(.Blev två födelsdags presenter alla fall till kalasen som är i helgen.
Men det va en mycke trevlig middag med trevligt sällskap. God mat och så vart det vin på det,så känner mig lite seg i dag.

Ledig vecka

Publicerad 2011-01-03 11:48:31 i Allmänt,

Nu har jag en ledig vecka och det ska bli så skönt att bara få vara. Oliver har dag innebandy läger i dag och i morogn mellan 9-14. Så jag och William gick med till nya hallen i morse och lämna honom.Ska bli spännande och se vad han tycker.
På vägen hem ville william till en park,lite svårt sa jag när det är så mycke snö men vi pulsa oss fram till gungan och körde ett rejs.
Väl hemma ville William leka med en kompis så han ringde Viktor. Så nu sitter jag här hemma helt själv och bara njuter av tystnaden.
Tänkte försöka ta mig ut på en joggingrunda. Sen i kväll ska jag åka in till stan och käka middag med Jessica och Linda.Tänkte åka in lite tidigare och kolla lite affärer :DBakdag,hemma spa och bara mys

Publicerad 2011-01-03 10:09:21 i Allmänt,

Gårdagen bjöd på bullbak , det vart vaniljbullar och kanelbullar där i mellan belv det lite bowling turnering mellan oss i familjen. William som va nybörjare och inte fatta nått vann. Oliver lekte sen med kompis och jag och William va själva hemma. Han betsämde sig för att han ville baka chokladbollar och det fixa han galant men efter 5 rullade bollar ville han inget mer så jag fick ta över.
Jag unna mig lite ansiktsmask och fix av naglarna och lite så,jätte skönt.nyårsafton

Publicerad 2011-01-01 13:42:19 i Allmänt,

Dagen börja med utelek i snön, åk i snadbanke backen och snögrotte bygge ute i snöhögen.
På kvällen åkte vi till Mia och Anders och fick god mat och trevligt sällskap. Robert jobba så det va jag och Killarna.
Straks innan tolv skulle vi ut och skjuta lite raketer med Oliver och då insåg jag att nu måste vi ta oss hem för det hade kommit så mycke snö och mer kom det. Vägarna va inte plogade så det va svårt att köra och läskigt.Gick i ca 20-30 km i timmen.Vi kom lagom hem till tolv slaget så vi kunde kolla på alla fyverkerier.William vart rädd och börja grina så vi fick gå in och kolla mera.


Hopp i backen


Kollar in hoppet


Snögrotta på gång

Nickis äventyrslek

Publicerad 2011-01-01 13:24:54 i Allmänt,

I onsdags bar det av till uppsala med Anna-Karin och hennes killar.Vi mötes på nickis äventyrslek. Fullt öss från att vi kom till att vi åkte hem.

När vi hade kört för fullt så åkte vi till zoo affären och plantagen.Blev sand till mössen och så plamer till vardagsrummet.
Sen hem och slängde ut julen. Så skönt!!

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela