Madde

Tittskåp i lite mindre storlek

Publicerad 2011-08-31 22:11:36 i Allmänt,

Så skönt att sluta tidigt. Öppna i morse och började kl 6 och så sluta jag kl 14.30 så nice. Har hunnit med massor här hemma. Börja med att springa spåret och R hämta barna. Sen blev det tidig middag då R skulle i väg och jobba. William fick en kompis här hemma så han va upptagen med det. Oliver hann med att läsa två kapitel ur sin lånebok innan fotbollen och sen spela han tv-spel. Jag hann med att måla stolen en gång till göra klart alla ler saker till mitt tittskåp. Så nu är skåpet klart och stolen. Den ska bara torka så kan den sen få sin plats i sovrummet. Så va jag, V och W ner till Olivers forbollsträning. Sen vart det mer lek här hemma och jag började städa köket medans Oliver läste två kapitel till ur sin bok.Sen fortsatte jag med resten av huset när jag ändå va i gång,bara barnens rum kvar i morgon.
Och så till sist har jag precis förberett köttfärslimpan till i morgon som fyldes med bacon och kantareller. Behöver nån av oss bara ställa in i ugnen i morgon och sätta på potatisen, Skönt!

Go´natt på er


Bio besök bokat

Publicerad 2011-08-31 17:24:43 i Allmänt,

En dag närmare helg :). Jag trivs på jobbet men det är så skönt med helger och från och med denna vecka är jag ledig på fredagar så det kommer bli långhelg igen.
Har precis bokat nya smurf filmen till på fredag, ska bli en överraskning till killarna. Dom har pratat om att dom vill se den sen reklamen om den började. Så det blir fredagsmyset helt enkelt och en härligt start på helgen.

Vardagen igång

Publicerad 2011-08-30 19:06:00 i Allmänt,

Så va det igång med hämtning och lämning. Lämningen känns inte så jobbig men när det är hämtning efter 17 så känns det tungt. I dag vart det kl 17.50, så ska man hem och fixa mat osv. Killarna har dock varit super duktiga sen vi kom hem och gjorde som jag sa peppar peppar... Annars brukar det va trött och grinigt. Men dem gick in och duscha medans jag fixa maten. Vart mycke mat kvar från i går så det va bara värma.
Oliver fixa två läxor efter maten och det kändes skönt att han gjorde det utan att jag behövde tjata om det. Så i dag är det alltså en toppen kväll. Nu sitter dom i soffan och kollar nått djurpogram lungt och stilla.

Själv ska jag måla lite på min stol när jag lagt dem små liven och så ska jag börja på lite nya tittskåp. Se om det blir bra med dom nya. Skåpen är mindre än dom andra så får kankse tänka om lite.

Ha en bra kväll

Litet projekt

Publicerad 2011-08-28 21:00:57 i Allmänt,

När vi hämta hem killarna i dag så tog jag med en pinstol från mamma och pappas loft. Så nu ska jag måla den vit och ställa i sovrummet. Bli mitt lilla projekt här några dagar.

Fyrishov

Publicerad 2011-08-28 20:58:22 i Allmänt,

Vakna i morse av att det vräkte ner mot fönstret. Trist grå dag kände jag bara och R likaså. Så det fick bli en dag på fyrishovs badhus.Lek och bus som avslutades i den varma bubbelpoolen.

 

När vi va klara där åkte vi och åt lite lunch och sen lite shopping. Vart bland annat en blomma till min hall. Det är så dåligt ljus där så inga blommor överlever så ja jag köpte en i plast så jag kan få behålla den.



När vi är hemma så börja vi prata om att inget ringt på köksskåpen vi hade lagt ut och sa att dom får ligga några dar till så sänker vi priset sen. Efter ca tio minuter så ringer telefonen och det är Mustafa från stockholm som undrar om jag har mina skåp kvar. (tänker er samtalet med brytning) Han säger snabb affär jag är där om två timmar du får 500:- snabb affär . Nä sa jag 800 kan jag gå ner till. Men du snabb affär där om två timmar 500:-
Så håller han på och vill veta mått och så för han hade inte tillgång till internet men hade fått höra av nån om skåpen. Till slut blev det 700 och han va på väg. Väl här och han håller på att lasta in skåpen så säger han du ha en fläkt också kanske??
Ja det har jag men vi hade inte pratat här hemma om vi skulle sälja den så fick ringa till R och han tyckte kör, 500:- kan han få den för.
Så jag visar fläkten och och han börjar pruta igen. 1000:- för allt nä 1200:- så han gav sig till slut. Så nu har jag fått alla mina saker sålt och det känns så skönt :).

Kräftskiva

Publicerad 2011-08-28 20:44:56 i Allmänt,

Gårdagen tillbringa vi hemma. Börja med en löpar runda,känns riktigt tungt just nu att springa men är ju så skönt efteråt.
Sen vart det lite fix hemma och så hann jag med att njuta i solstolen en timme också. Köpte lite nya blommor till grindstolpoarna och trappen ser riktigt trevligt ut igen. Sommar blommorna började bli så tråkiga.

På eftermiddagen lämna vi barna och tog sen en cykletur upp till Mia och Anders och kräftskiva. Mia hade gjort så gott som vanligt. Det vart en härlig kväll som vi tillbringa ute,åt kräftor,spela kubb och snacka massa skit. Topp betyg med andra ord :)

Sommar igen eller???

Publicerad 2011-08-27 10:05:58 i Allmänt,

I går slutade jag halv 11.30. Så skönt, gick hem och hade det bara bra. Viktor kom hit och lekte vi hämta i skolan och hade Klara med oss hem. Gick ut och tog mig PW och när jag kom hem så kom det fina vädret igen. Sol och blå himmel.
Vatten spridaren togs fram och det vart hopp på stuttsmattan med vatten under, så härlligt och se dom.

Verkar som det blir minst lika härligt väder i dag ska njuta hela dagen och ladda inför kvällens kräftskiva :)

Ha en bra dag alla

WIIII

Publicerad 2011-08-26 11:28:04 i Allmänt,

Det är fredag opch jag älskart. Helgen framför oss och det blir lite kalas,kräftskiva och massa mys med familjen :)

Gjorde en matlista för månaden som kommer och de dagar som är kvar barnen har fått sagt sitt och jag har kollat så det inte blir samma hemma som på skolan och dagis.

1.  Chikybits pomfrites och sås
2.  Kräftskiva
3.  Köttgryta potatis
4.  Kycklingfile fyllda med fetaost och soltorkadetomater och ris
5.  Potatisbullar
6.  Fiskpinnar ris spenat
7.  Köttfärslimpa potatis sås
8.  Kött potatis i ugn sås
9.  Taco
10. Hemma gjord pizza
11. Fiskgratäng mos
12. Falukorv makaroner
13. Köttfärsås spaghetti
14. Pannkakor
15.
16. Kycklingpaj
17. Hamburgare
18. Köttbullar makaroner
19. torsk i ugn potatis
20. kyckling med wokade grönsaker och nudlar
21. Pasta med ost /skinksås
22. Pannbiffar potatis kantarellsås
23. Kassler/potatisgratäng
24. Lasange
25. Lax i ugn couscous
26. Ungsfalukorv med mos
27. ungspannkaka
28. Hemma gjord pizza
29. ocst/skinkpaj
30. Makaronipudding

Kankse kan inspirera någon, lätta maträtter nu när vardagen sätter i gång på riktigt. Den 15:e ska jag bjuda en kollega på middag så det blir en suprice.

Ha ne trevlig helg

Torsdag

Publicerad 2011-08-25 12:56:21 i Allmänt,

Nästan hleg och det ska bli så skönt. Jobbar 4 timmar i morgon sen så är det helg och vet ni vad som är skönt? Jo sen är jag ledig på fredagar,ler.
I kväll blir det storhandling efter jobbet, skönt och fylla upp kyl/frys och skafferi. Så fick jag insperation av Mia och ska göra en matlista för september. När jag va mamma ledig (vilket nu är länge sen) så gjorde jag jämnt det men sen har det försvunnit. Innan sommaren gjorde jag vecko matlista.Men nu ska jag planera upp en månad ocn så ska jag kolla med skolan också så vi inte får samma mat där och hemma, det som är så bra är att dagis också försöker hålla sig efter skolan.
Måste få tag i en almenacka för resten av året det borde ju finnas någonstanns så vi kan skriva upp dag för dag va som händer, det är ju massa att hålla reda på jumpa i skolan,utflykter,knytte, simskola lämning/hämtning hur jag jobbar och när robert jobbar osv. Skulle va skönt och få allt samlat så kan den ligga i hallen så har alla koll.
Få kolla på det i daghelt enkelt när jag åker till norrtälje.
Nä nu är min rast slut så nu ska jag jobba vidare.

Hej svejs

Vardag igen

Publicerad 2011-08-23 17:52:40 i Allmänt,

Så är vardagen igång igen. Alla fall för mig men nästa vecka är det helt på riktigt med lämning och hämtning. Fotbollsträningen är igång och snart börjar väl bandyn också. Så vill jag hinna få in nått/några tränings pass. Allt löser sig och kommer bli bra men innan man kommer in i allt efter semestern.
Tur lill prinsen får sitt på dagis ett år till. Simskola och så Tennis men sen får vi allt ta och hitta på nått åt honom också.

Ha en bra kväll

Söndag och fick massa gjort

Publicerad 2011-08-22 11:12:56 i Allmänt,

Oliver sov borta och vi vakna tidigt. I stället för att ligga och dra oss i sängen gjorde vi oss klara och tog oss ut i skogen,hitta lite svamp. Sen hem och hämta Oliver och så fick vi med oss Elias hem också. William ringde till Viktor så det blev huset fullt. Det vart skönt väder och jag fixa och dona ute, rensa biluppfarten,plattorna framför dörren och rensa jordgubbslandet. Killarna for in och ut och hit och dit.
Till slut försvann alla barn hem till respektoive hem och R fick med mig ut i spåret.Skönt med lite sällskap och dragplåster.
Avslutade kvällen med lite gympa och så slapp i soffan.

Regnig dag på arkadien

Publicerad 2011-08-20 18:55:16 i Allmänt,

I dag har vi vartit nere vid arkadien hela dagen. Oliver har haft fotbolls match, det vart tre stycken matcher och dom vann två. Så hade vi kioskarbete mellan 12.30 och 15.30. Vi hade tur att vi inte fick morgon passet för det hade varit full fart, vi hade det lungt och skönt.

Så har jag fått massor av mina möbler sålda som jag la ut på ikeas köp och sälj. Det är så bra för är man ikea family medlem så är det grattis och då läggs det upp både på deras sida och blocket. Men det måste vara saker köpta från ikea.
Så nu har jag fått två garderober,två malmbyråer,ett vitrinskåp, sängstomme och sängbrord sålda. Lite små saker kvar.
Skönt att bli av med de.

I kväll blir det lite godis och film

Varit helt slut

Publicerad 2011-08-19 21:33:14 i Allmänt,

Som jag skrev kommer det nog bli en tuff höst. Jaghar verit helt slut på kvällarna den här veckan men hoppas att det ska bli bättre nu när skolan satt i gång och det inte blir lika intensivt.
I dag jobba jag bara halvdag så när Oliver slutade skolan packa vi ihop oss och åkte mot hagaparken,där besökte vi fjärlishuset och gick sen och kolla på ruinerna där dom spelat in en sen från Ronja Rövardotter.
Bilder kommer i morgon orkar inte hålla på nu.
Ska lägga mig i ryggläge en stund innan jag ska agera taxi åt min mamma.

Trevlig helg alla

Tuff höst

Publicerad 2011-08-16 20:22:20 i Allmänt,

Jobbat i två dagar och har nu insett att det kommer bli en tuff höst med dem nya barnen. Se hur länge man pallar.
Men jag hoppas vi ror det i land.

Legostad

Publicerad 2011-08-15 19:59:45 i Allmänt,

När jag kom hem i dag va huset tomt. Fick tag i dem till slut och då va de i badhuset och plaska så jag tog på mig träningskläderna och drog och sprang spåret.
Sen vart det legobygge igen. I dag när dom va i norrtälje och lämna in bilen för att fixa stenskotten som fanns när vi köpte den så va dem till leksaksaffären och köpte fyra legovägar så nu har det börjat bli en stad men behövs lite fler. Mne man får börja någonstanns

Om möblerningen

Publicerad 2011-08-15 19:52:15 i Allmänt,

Jag har ju lovat liet bilder på våran om möblerning vi gjort. Åter igen jag är så nöjd och känner mig så stolt att jag kunde fixa så mycke själv utan en karl i huset.

Vårat rum





Olivers rum



William hade också fått lite nytt till han kom hem

Slut på friden och allvaret har börjat

Publicerad 2011-08-15 19:49:22 i Allmänt,

Helgen är varit super duper skön,lungt,tyst och jag har fått massor gjort här hemma.
I går kväll kom mina kära hem och det va så mysigt att får träffa dom igen för även fast jag har haft super duper skönt så har jag saknat saknat och saknat dem också.
I dag börja allvaret igen på riktigt,de två dagar jag jobba förra veckan va ju bara planerningsdagar och lite smygstart. I dag va det på riktigt igen kan jag lova :P

Ingen musik

Publicerad 2011-08-13 23:12:43 i Allmänt,

Sen jag kom hem från mina trevligheter i dag så har jag röjt, röjt och röjt här hemma och fixat klart Olivers rum,känner mig så nöjd när jag kan själv.Likandant med vårat sovrum pappa kom förbi i torsdags och hjälpte mig upp med sänggaveln och sen har jag fixat med lamporna och sladdar, känner mig så duktig. Jag satte på Veronica M på datan och så körde jag bara på med rensning av lådor och garderob här uppe, jag har slängt massor och det känns så skönt.
Tog mig en paus och åkte till spåret och när jag är på g och ska sätta på min musik så har så klart batteriet dött. Det värsta jag vet är att springa utan musik, man hör sig själv och det känns bara jobbigare. Men jag gav mig ut ändå och det fick bara bli 5 km det där med 8 km får jag prova på en annan gång. Skulle va kul och utmana sig själv lite.

När jag kom hem igen satte jag fart nere i källarn och där har jag också gått lös. Ett rum kvar som jag får ta tag i morgon och så har jag gjort ordning ett hörn med massa saker jag ska lägga ut på blocket,men det får vänta till kameran kommit hem.
Men redan i morgon blir jag av med våra garderober och malm byråer :-).

Go natt med er

Mys med mina tjejer

Publicerad 2011-08-13 17:46:22 i Allmänt,

Hämta upp mamma och pappa vid 11 tiden i dag och så åkte vi mot solna. Släpte av dom i Danderyd för dom skulle in till stan själv åkte jag vidare till sumpan. Där möte jag upp Minna,Linda,Jenny och Sofie så åt vi lunch på gröna stugan. Vart lite besviken för de va inte alls lika gott där som det va förr måste vart nya ägare.Det brukar va jätte mycke folk men det va det inte heller.
Det vart en super mysig stund,det blir inte så ofta.Men det är så skönt för även fast inte träffarna blir så ofta så könns det som där vi sluta sist. Man vet att dom fins där om det skulle vara nått.
Efter lunchen och massa skit snack så åkte jag och Jenny till Solna C. Där kolla vi runt lite och jag köpte mig en klocka. Nu har jag precis ätit middag och ska smällta maten för att sen ta mig ut i spåret och springa 5 km men kankse ska försöka mig på att springa 8 km???


Haft lite fullt upp

Publicerad 2011-08-12 22:02:21 i Allmänt,

Det har vart lite mycke det sista dagarna. Det har fixats med rummen,varit kompislek, shoppingtur till norrtälje med mamma och så har jag ju börjat jobba.
Vårat rum blev super bra är så nöjd varje gång jag går förbi tittar jag in och känner bara i hela kroppen att det blev så bra.
Jag började jobba i går och Robert beslöt sig för att ta med sig ungarna till Kärra.Så jag är nu mera alldeles själv här hemma och det är så tyst och skönt men samtidigt väldigt tomt.
Direkt när han sa det tänkte jag att nu ska jag boka upp mig och göra massa saker men så till slut tog jag beslutet att nä jag ska bara vara och ta de som det kommer. Det ända som är inbokat är en lunch dejt med tjejerna i solna i morgon som vi betsämde i början på veckan,MYS.

I dag har vi varit på skebobruk med jobbet och fått en guidad visning där man gör öl och på mussét sen vart det ölprovning och middag. Ingen öldrickare så ingen höjdare för mig direkt men de andra tyckte det va bra. Maten va super god och det är ju ändå kul att göra nått med sina kollegor.

Bilder på rummen kommer men Robert tog ju med sig kameran så det får vänta.Vill inte ta med min digitalkamera för nu är man så van vid systemkameran och det blir så mycke finare bilder så får det vänta

lek,shopp,flytt,städ och bygg

Publicerad 2011-08-09 20:08:05 i Allmänt,

Dagen har varit fullspäckad. Vi börja med byggmax för att inhandla till våran sänggavel robert ska bygga.Sen åkte vi till Lek och Bus vid infracity i Upplands Väsby. Det va ett jätte stort lekland och killarna tyckte det va super.
Sen har vi shoppat spån till mössen, garderob,sängben,tv-stativ så tv:n kan sitta på väggen.
I går börja jag röja i Olivers rum och lite i vårat och i dag så har vi bytt rum mellan oss. Massa har tagits bort och burits ner i källaren och så ska jag lägga ut det på blocket.
Robert har precis byggt våran sänggavel så den ska jag måla,kankse grundar den i kväll om jag orkar.Har precis tagit en paus i allt men måsta snart ta tag i vårat rum där det ligger kläder över hela sängen. Kul med lite nytt. Ska nog beje mig på lite jackt i helgen efter nya gardiner till vårat sovrum är lite inne på att jag ska ha turkost men vi får se.
Bilder kommer när allt är klart.

Ha en bra kväll alla

Regn,regn och så lite regn

Publicerad 2011-08-07 18:57:55 i Allmänt,

Började morgonen med att sätta på vattenspridaren, men det hade ju inte behövts för sen kom regnet och det har ju regnat mest hela dagen. Vilket i och för sig är bra för gräset och kantarellerna i skogen.
Men jag vill ju ha sol mina sista dagar.

Förresten glömde ju går kvällen. Killarna va vakna och det vart glass på Mc-donalds. Det va vi och ungdomarna där vilket va väldigt spännande för kidsen. För vi hann väl sitta en stund så skulle alla killar där i från och gick ut till sina moppar/crossar. Det kördes på bakhjulen och hjälmar satt på halv svaj. Dom va så impade och hade massa frågor om man fick göra si och så.

Dagen har bjudit på en lång skön morogn promenad lite mer legobygge och så en fika hemma hos Malin i Harka.
En lugn dag och mitt huvud arbetar på högvarv för vi har lite planer på att byta rum här hemma mellan oss och Oliver. Så jag går i planerings planer, kan nog bli riktigt bra och så får Oliver lite större utrymme till sitt byggande av olika slag.

Nu ska jag smällta maten och sen blir det nog spåret

Lego lego lego

Publicerad 2011-08-06 21:19:37 i Allmänt,

Eftermiddagen har bestått av legobygge. Killarna vill bygga en legostad och upptäckte då att massa va trasigt som dom ville ha. Så vi har byggt, byggt och byggt. Jag tycker i och för sig att det är rätt kul och bygga.
Så i morgon kan vi nog bygga upp en stad. Dom vill ha vägar men dom är ju så dyra. Två vägar kostar 130 kr inte klokt, man vill ju ha ett gäng så det kan bli lite vägar.

Nu ska vi snart åka och hämta Robert i norrtälje,han har varit hos en kollega som fyllt 50 och firar han lite. Om barna håller sig vakna så blir det en glass på Mc donalds är det lovat så vi får se...

Killarna vann

Publicerad 2011-08-06 16:46:34 i Allmänt,

I dag har det varit rimbodagen och vi gick ner en sväng. Barna gick en tipsrunda och så tog dom fiskdamm,vi gick runt och kolla på lite av varje.Så där lagom kul.
Men så när vi är hemma och jag håller på att fixa i källaren så ringer telefonen och då är det nere från rimbodagen båda killarna har vunnit ett varsit presentkort på leksaksaffären. Vi tar oss ner igen och hämtar presentkorten och så ville dom så klart gå in på leksaksaffären. Oliver köpte en legobåt och William köpte millitärgubbar med nån pannsarvagn,motorcykel och helikopter till. Så nu hör och häpna så har dom lekt tillsammans för fullt nu sen vi kom hem.

Båtutflyckt

Publicerad 2011-08-06 16:38:49 i Allmänt,

I går fredag beslöt vi oss för att ta en tripp med Viking Line från Kapellskär.Det fick bli en tur fram och tillbaka. På dit resan handla vi i taxfren, åt lite frukost och satt ute på däck och njöt.
Hemresan vart det smörgåsbord. Massa med god mat och för en gångs skulle funka det jätte bra med killarna. Dom fick en liten pysselbok av personalen så dom hade lite och göra medans dom inte åt. Förrätten va inte så mycke för dem men sen gilla dom att gå och plocka lite av varje. Efter det vart det lite trolleri för barn och så fick dom va med i en trolleri/cirkus skola. Vi hann med att spela lite också på maskinerna det tyckte dom va kul.
På väg hem sen så stanna vi till lite i norrtälje och kolla lite. På kvällskvisten så tog jag mig ut i spåret och det va så skönt efter all mat.

Björkö örn

Publicerad 2011-08-04 17:48:27 i Allmänt,

I dag efter våra motions rundor packa vi i hop oss och åkt till Björkö örn för sol och bad. Väldigt fin badplats med långgrunt vatten så bra för barnen.
Det fångades fisk med håv, spelades strand tennis och badades.
En super härlig dag helt enkelt.

Mysig kväll med skogspromenad bad och korvgrillning

Publicerad 2011-08-03 20:32:20 i Allmänt,

I dag har det inte hänt så mycket varit hemma och inte gjort nått. William har varit hos Viktor och Oliver har haft en kompis här hemma. Vid halv fyra tiden så åkte vi i väg på lite utflykt. Tog med oss lite korv badklader och vårat glada humör.
Sen åkte vi till ett natutresarvat i Fasterna. Där gick vi en skogs stig,grilla korv och killarna bada och byggde koja.
Det vart en super mysig kväll :)

Solna

Publicerad 2011-08-03 09:52:51 i Allmänt,

I går vart det en träffa vid frösundavik med Lotta och Jessica och deras barn. En trevlig träff med bad,sol, picknick och så uppdateringar i våra liv. Va väldigt länge sen vi sågs.
Åkte förbi panduro och köpte två tittskåp som jag nu ska måla viat och se om det kan vara något till mina dopskåp. Dom är lite mindre än dom jag haft tidigare så vet inte hur det blir. Men det visar sig...

Hallstaviksbadet med sol

Publicerad 2011-08-01 21:46:28 i Allmänt,

I dag har det varit en toppen dag med famlijen :) Vi åkte till Hallstaviks utomhusbad. Solen sken och jag fick nu semester känsla helt plötsligt hoppas det håller i sig min sista vecka. Roberts syrra kom dit också med sina tjejer så barna hade kul.
Oliver är inte rädd för fem öre, från den högsta avsattsen gjorde han i dag backåtvolt, robert hjälpte han även att stå på händer och sen hoppa i.
William är också duktig hoppar från den högsta och försöker sig på utan puffar på det grundare och dyker efter ringar på botten.













Helgen

Publicerad 2011-08-01 21:10:25 i Allmänt,

Fredag
Bjöd inte på så mycket på dagen men på kvällen tog jag bussen in mot stan och möte upp Malin och Robban vid tekniska. Sen tog vi oss hem till Stina och fira hennes 30 års dag. Hon bjöd på massa smått och gott. Vid tio åkte jag dock hem för va inte riktigt på humör och så visste jag att Robert skulle upp och jobba på lördag plus att jag skulle ta mig ut till vätö.

Lördag
Packa in mig och grabbarna i bilen och åkte ut på mot vätö till Jennys landställe. Där va även Minna och Elton. Vi åt lunch och sen åkte vi i väg till stranden och bada. Väl hemma igen vart det matfixa och lite mys. Vi grilla och åt gott. Jennys gata hade någon slags vägfest så killarna hitta kompisar att leka med efter maten. Men vi satt och tröck uppe vid huset drack lite gott och snacka massa skit,MYS!!
Vi gick och la oss och ca tio minuter efter att vi lagt oss börja det låta som bara den och det kändes som att hela taket skulle lyft. Vi gick så klart upp och va tvugna och kolla va som hände. Det va en ambulans helekopter och på vägen stod det en ambulans. Det hade hänt en dragisk olycka bland fest folket.
Sen gick vi och la oss igen ochsov sött.

Söndag
Vi tog det lungt och skönt på morgonen och åt frukost ute i solen. Sen packa vi in oss i bilen och åkte mot stranden igen. Denna gång tog vi en annan strand. Båda ställena hade hopptorn och det tyckte Oliver va jätte roligt.
Efter en super mysig helg så åkte vi hem till Robert och avsluta kvällen med en cykel tur ner till kebaben och åt pizza.

Glömde ju så klart kameran så tyvärr inga bilder från denna fina helg

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela