Madde

Sistan dan innan helg...

Publicerad 2010-06-18 16:53:57 i Allmänt,

I dag blev det på med skitkläder och så åkte vi upp och måla hos mamma och pappa.Eller rättare sagt jag måla,började måla deras lada förra året uppe på landet så tänkte att det kankse ska slutföras i sommar. Nu är det inte så mycke kvar så det ska jag göra klart i veckan som kommer tänkte jag.

Sen hem och äta lunch och slappa lite innan jobbet. Nu sitter jag på jobbet och det åskar och vräker ner ute, så det är en kille här sen helt dött.Fortsätter det så här blir det nog lugnt här i kväll vilket är skit trist tiden går så sakta då.

21.30 är det helg och i morogn blir det party hos Linda :)

I går bestämde vi oss

Publicerad 2010-06-17 20:58:15 i Allmänt,

För att boka en resa till Turkiet i höst.Så nu jag har precis fixat allt och frösta betalningen gjord.
Ska bli så härligt och killarna kommer älska det

Gröna Lunds besök

Publicerad 2010-06-15 22:08:41 i Allmänt,

I dag börja jag jobba 06.00 brukar inte öppna på jobbet så det va lite tungt.Men skönt för jag sluta kl 14.
Så när jag kom hem packa vi in oss i bilen och åkte till Grönan.
Vi va väl där vid halv fryra och det vart verkligen skit bra för det va inte alls mycke folk ungarna kunde åka om och om utan att knappt behöva stå i kö.Den kön som va längst va till vilda musen som jag och Oliver åkte och den tog ca 10 minuter.
En hel nöjd eftermiddag/ kväll för hela familjen.
Nu sover killaran sött i sina sängar.


Nya tuff tuff tåget








Lite sockervadds paus


Lustiga husetets trappa

Domen är kommen

Publicerad 2010-06-14 17:27:25 i Allmänt,

Nu har jag fått svar på min röntgen. En skaddad disk ner mott svanskottan och en inflamation neråt oxå.En cysta på höger sidan, och ett diskbråk högre upp i ryggen. Ska ringa tillbaka med alla mina frågor. Ska börja med att äta voltaren så inflamationen går bort. Men jag vet att det kommer komma tillbaka för det gör det ju varje gång.
Ska skriva ner alla mina frågor och boka en tid så jag får komma och prata. Hon ringde och lämna allt på telefonen och jag stod på dagis och skulle lämna så tog liksom inte in allt.

Seg söndag med lite av varje

Publicerad 2010-06-13 20:40:23 i Allmänt,

I dag har det vart en riktigt seg dag.Kom hem halv fyra i morse efter en natt i norrtälje och ett besök på dansgolvet.
Man är inte ung längre om jag säger så det märks så här dan efter.

Vi har vart en sväng in till uppsala och kolla på nya sängar till oss. Men det vi kom fram till med lite hjälp av killen på sängavdelningen fanns ju så klart inte inne skulle komma i morgon. Men det blev lite små saker som man alltid hittar.

Väl hemma vart det en sväng till skateparken.Oliver hoppar och jag är sitter och är nervös. Dom gör om lite egna hopp så den här gången va det alla fall en hel ramp eller vad man ska säga.Ibalnd är det håll mellan ramperna och då ska man hoppa över .Det ryktas lite om att det ska byggas nytt där. Det som finns kvar är i så där skick,så kul om det blir nytt.


Va inte det lättaste att få med han på bild gå ju så fort men här är allafall ett


Här åker dom stora killarna upp och hoppar runt för att sen ta sig ner Oliver har precis börjat våga ta sig runt lit lagom högt. Dom bästa är ända högst uppe.

Nu blir det slapp i soffan och det känns skönta att veta att jag inte börjar förens kl tre i morgon. :)

Skolavslutning, sommarfest med jobbet mm

Publicerad 2010-06-11 19:30:29 i Allmänt,

Dagarna går och det är nu bara två veckor kvar till semestern :D.
I onsdags va det första skolavslutning för Oliver och nu har han sommarlov!!
Härlig känsla när man satt där i kyrkan med sommarsånger och allt va det innebär med avslutning, va ju liksom ett tag sen om man säger så. Åren går.....


Olivers första skolavsluning


William klättra på väggarna kunde inte va still

I går va det sommarfest på jobbet med tema tonåring,så jag fixa till sneluggen och satte på mig tajts med stor tröja och dubbla sturmpor som skulle likan usa sockor.HIHI va kul det va och se alla, dom flesta va hippisar.God mat och avtackningar,tipsrunda och så massa sång.

I dag Har jag varit i bromma på lekplatsen.Hämta upp Jenny vid 11 tiden sen åkte vi dit,Minna och Elton kom också.
Planen hade vart att vi skulle gått och badat på huvudstabadet men så vakna man till regn :( Killarna va nöjda och jag med som kunde få sitta och snacka i lugn och ro ;) .
Super duper mysig dag!!

Nu i kväll blir det film "vägen" se hur den är.

Skateparken...

Publicerad 2010-06-08 21:21:17 i Allmänt,

I morgon är det skolavslutning och det känns på jobbet att det är nära nu till semestern. 2½ vecka kvar sen är man ledig.Jag bara längtar till att få slappa och inte behöva passa tråkiga tider.
I dag blev det en promenad i solen med T och sen städa och fixa hemma. Sen jobb en stund,barnen gick hem tidigt eftersom dom hade skolavslutning nu på kvällen. Så 4 va det tomt så då börja jag rensa lite i lego låderna kände mig så duktig.

Sen hem och åt en god middag för att sen ta oss till skateparken Oliver har blivit så duktig,han hoppar på hoppen med cykeln så att jag i bland inte vågar titta tycker det är så läskigt och är så rädd att ha ska göra illa sig.Han ser hur dom stora killarna gör och vill bli lika duktig som dom. Ska fota nästa gång vi är där så ska ni få se va han gör när han vill dit. Vilket han vill varje dag.

Nu på kvällskvisten blev det jogg/power walk runda :)

Hej svejs

sol sol sol

Publicerad 2010-06-08 11:44:40 i Allmänt,

Helgen har vart underbar.
Lördagen börja med frukost och så en jogging runda,killarna cykla brevid mamma hela rundan snälla små liv.
När vi kom hem börja killarna tjata om att blåsa upp våran lilla pool vi har. Men vi kunde ju inte blåsa upp den själv så Oliver fick stora ansvaret att själv cykla ner till leksaksaffären och handla en handpump. Så stolt cyklar han i väg. Vi pumpa och fyllde med vatten.
Sen blev det Kusin kalas hos Elias som fyllt 8 år. Gott fika och lek för ungarna medans man själv kunde sitta och ta det lugnt en stund.


Väl hemma blev det bad i poolen.

Söndag va det kalas igen för Oliver så han gjorde sig kalas fin och vi körde dit han.Medans han va där så åkte vi till mamma och pappa och fira sveriges nationaldag.
På kvällen blev det jogging runda och sen film 2012,jag höll mig vakne hela filmen kors i taket.

Oiver kalas fixad

Sommar tider...

Publicerad 2010-06-04 18:41:56 i Allmänt,

Det är så underbart när solen skiner allt går så mycke lättare och man få sån energi.
I Onsdags sprang jag vårruset med några tjejkompisar,det gick jätte bra jogga på 31 minuter och känner mig nöjd. :)
Efteråt så fick vi en picknick påse och hade lite trevligt i det gröna, vi bestämde att det får blir en tradition och att vi ska ha lite vin till nästa års picknick.

Sen va vi på lejdet i går och grilla korv med Olivers klass,dom hade vart där hela dagen så vi kom och grillade som avslutning på dagen.

I dag har jag var ledig och det är så underbart.Först blev det en sväng till bvc med William och hans öra,den här gången hörde han bättre men hon ville att vi kommer en gång till i slutet på juli och testar en gång till. Så det kändes skönt .

Efter det åkte vi till ica och handla lite mat och fixa med tvätt och lite på tomten.
Börja fixa runt dammen vi har,förra året grävde jag ner mitt gräs jag hade runt dammen för att kunna använda det i år igen.Men så va jag och kolla förra veckan och det va jätte kort,så för nån dag sen fick jag veta varför.Jo han jag bor med hade kört med trimen där och kom på nån dag efter att jag hade ju grävt ner mitt gräs där. Det fanns en jag kunde annvända.

William har tjatat hela dan om att få åka glidbannan vi har,så när Oliver kom hem från skolan tog dom fram den och körde.
Sen åkte vi in till norrtälje och handla lite fördelsedags presenter kolla HM och så till blomsterlandet och köpt det jag skulle ha till dammen.







Dammen förre


Dammen fixad



jag är inte så mycke för blommor gillar när det är messt grönt bara.

Nu blir det mys med familjen. Ha en trevlig helg

egen tid...

Publicerad 2010-06-01 17:46:01 i Allmänt,

Efter lämning i dag tog jag en skön promenad i solen med T. Efter det blev det en sväng på ica och handla lite inför utflykten med dagis i morgon. Sen hem och steka pankakor och fixa lite ute. Sen la jag mig i solen och bara njöt av tystnaden runt omkring mig. Så härligt!!
Medans jag låg där bestämde jag mig för att killarna skulle få gå på circus i dag så ner och köpa biljetter innan jag skulle göra mig i ordning inför jobbet.
Vi hade bestämt att dom inte skulle få gå men jag tyckte att det är en gång om året så det är väl klart dom ska få gå. Så det får dom göra i kväll medans jag jobbar.
Nyss ringde William och sa att vi inte skulle ha matsäck utan dagis bjuder på lunchen så jag har stått och stekt pankisar i onödan.

Här kommer lite bilder på mina blommor jag planterade i går



Det är så kul att mina rosor som jag fick förra året har dagit sig får vi se om det kommer några blommor.Har glömt va det va för färg på dom.

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela