Madde

Stolt mamma

Publicerad 2011-10-08 16:55:07 i Allmänt,

Denna dag började så bra! När killarna vaknat kröp de ner hos mig så kolla vi klart på filmen rio som killarna hyrde i går. De börja titta på den medans jag hade Sanna och Malin här på fedagsmys.
Sen när filmen va slut gick vi upp och hade en mysfrukost, där efter packa vi badväskan och åkte till Vilunda badet. Rekomenderas verkligen. Vi bada och hade skoj. Försökte med Oliver att han skulle pröva simma 200 m,han va lite neggo men så tills sist när jag locka med 150:- så hängde han på. Han simma 8 längder utan problem och jag vart så stolt. Igentligen visste jag att han skulle klara det bara han vill. Men det kändes så skönt att han fixa det för det innebär att han är simkunnig. Man ska kunna simma 200 meter för att vara det om ni inte visste.
Hade ingen kamera med så får bli en bild på han från i sommras

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela