Madde

Ingen musik

Publicerad 2011-08-13 23:12:43 i Allmänt,

Sen jag kom hem från mina trevligheter i dag så har jag röjt, röjt och röjt här hemma och fixat klart Olivers rum,känner mig så nöjd när jag kan själv.Likandant med vårat sovrum pappa kom förbi i torsdags och hjälpte mig upp med sänggaveln och sen har jag fixat med lamporna och sladdar, känner mig så duktig. Jag satte på Veronica M på datan och så körde jag bara på med rensning av lådor och garderob här uppe, jag har slängt massor och det känns så skönt.
Tog mig en paus och åkte till spåret och när jag är på g och ska sätta på min musik så har så klart batteriet dött. Det värsta jag vet är att springa utan musik, man hör sig själv och det känns bara jobbigare. Men jag gav mig ut ändå och det fick bara bli 5 km det där med 8 km får jag prova på en annan gång. Skulle va kul och utmana sig själv lite.

När jag kom hem igen satte jag fart nere i källarn och där har jag också gått lös. Ett rum kvar som jag får ta tag i morgon och så har jag gjort ordning ett hörn med massa saker jag ska lägga ut på blocket,men det får vänta till kameran kommit hem.
Men redan i morgon blir jag av med våra garderober och malm byråer :-).

Go natt med er

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela