Madde

Sjukstuga

Publicerad 2011-06-01 13:57:44 i Allmänt,

I förregår vart Oliver febrig och i går morse kolla jag hans hals och det va vita prickar.Så boka en tid till doktorn och han fick pencelin.
Så jag sa i går på jobbet att jag är hemma och vabar i dag. Tänkte att William få gå till dagis en stund så får vi lite lugn här hemma. Men så när William skulle gå och lägga sig sa han att det klia på ryggen och axeln såg två prickar men tänkte inte så mycke mer på det. Så i morse när han vakna kom han och sa jag har prickar på tungan så jag tände lampan och då va det prickar överallt på ungen. Så vattkopporna har kommit till oss.
Så det vart att ha båda hemma. Det va tur att Oliver fick legot i fördelsedags present för i går byggde han ett hus och i dag rev han det och har byggt ett annat. Det va en satts som man kunde bygga tre olika hus av.


Bygger bygger och bygger


vattkopps killen är sur sur sur


Så är huset äntligen klart

Det som va lite trist med allt det här va att Killarna skulle va på torpet i natt för vi ska på kryssning. Men nu får mamma komma hit själv för pappa och William får inte träffas. För vi vill inte att pappa ska bli jätte sjuk.
Men det funkar ju men lite tråkigt för mamsen.
Se om han gjort det tredje och sista huset till vi kommer hem i morgon

Ska snart hämta mamma så vi kan komma i väg vi halv fyra. Ska åka birka tillsammans med Mia och Anders

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ni har kommit till en glad tjej som gillar livet. Här skriver jag om det som händer i min vardag så som träning,små projekt, mina barn mm. Jag som skriver heter Madde och är lite över 30 ;). Bor med min sambo och två barn i ett hus i ett litet samhälle Välkommna!!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela